Είσοδος      |     
Ημερολόγιο εκδηλώσεων
Άλλες Εκδηλώσεις

H Φλόγα αιμοδοσίας στα Χανιά


Από τα Χανιά θα περάσει τη Δευτέρα, την Τρίτη και την Τετάρτη 28,29 και 30 Σεπτεμβρίου αντίστοιχα, η φλόγα της 7ης λαμπαδηδρομίας ποθ πραγματοποιείται σε όλη την Ελλάδα στο πλαίσιο της διάδοσης της Εθελοντικής Αιμοδοσίας και της 23ης Αμφικτιονίας. Η φλόγα με τους εθελοντές ποδηλάτες και δρομείς λαμπαδηδρόμους θα καταλήξει στους Δήμους Σούδας, Χανίων, Βουκολιών, και Ακρωτηρίου. Σύμφωνα με ανακοίνωση του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Νομού Χανίων ‘’ο Άγιος Ιωάννης ‘’ την φλόγα θα υποδεχτούν οι Δήμοι, τοπικοί φορείς και πολίτες. Στην συνέχεια θα πραγματοποιηθεί η αφή της φλόγας και θα ακολουθήσει επίσης μουσικοχορευτικό πρόγραμμα και μικρό κέρασμα. Το πρόγραμμα της διαδρομής της λαμπαδηδρομίας έχει ως εξής :

Δευτέρα   28/9 και ώρα 17:30 η φλόγα θα ευρίσκεται στην πλατεία Σούδας. Στη συνέχεια μέσω της λεωφόρου Σούδας – Νεάρχου – Τζανακάκη, θα καταλήξει στις 18:00 στην Πλατεία Δημοτικής Αγορά .

Την Τρίτη 29/9 την φλόγα θα παραλάβουν οι εθελοντές του Δήμου Ακρωτηρίου και αφού διασχίσουν τα χωριά του Ακρωτηρίου θα καταλήξει στις 8 το βράδυ στο Πολυκλαδικό Λύκειο

 

Την Τετάρτη 30/9 η φλόγα θα παραδοθεί στους εθελοντές στο πάρκο Χρήστου Πολέντα στις 11 το πρωί για να καταλήξει στην κεντρική πλατεία Βουκολιών.

 

Οι εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με την συνεργασία της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκηση Χανίων , το Δήμο Χανίων , τους Δήμους Ακρωτηρίου Σούδας και Βουκολιών, και την Π.Ο.Σ.Ε.Α.