Είσοδος      |     
Ημερολόγιο εκδηλώσεων
Άλλες Εκδηλώσεις

Εορταστικές εκδηλώσεις στο Δήμο Ακρωτηρίου


Εορταστικές εκδηλώσεις για τα Χριστούγεννα, την Πρωτοχρονιά και τα Θεοφάνια διοργανώνει ο Δήμος Ακρωτηρίου. Η τελετή έναρξης των εκδηλώσεων θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου, στις 7 μ.μ., στην πλατεία Κουνουπιδιανών με τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου, η οποία θα πλαισιωθεί με χριστουγεννιάτικους ύμνους και κάλαντα από τη χορωδία της Εκκλησιαστικής Σχολής Κρήτης.
Στις 27 Δεκεμβρίου, στις 8 μ.μ., στο Ενοριακό Κέντρο Κουνουπιδιανών ο Δήμος θα βραβεύσει τους νέους και τις νέες του Ακρωτηρίου για την προσπάθεια και την επίτευξη του στόχου τους να εισαχθούν στα ΑΕΙ και ΑΤΕΙ της χώρας. Ομιλητής στην εκδήλωση θα είναι ο αναπληρωτής καθηγητής του Πολυτεχνείου Κρήτης κ. Εμμανουήλ Μανούτσογλου.
Την 1η Ιανουαρίου 2010, στις 11 π.μ., εν όψει του εορτασμού της Πρωτοχρονιάς, στο Μοναστήρι του Αγίου Ιωάννου του Ελεήμονα θα πραγματοποιηθεί δοξολογία και ο Δήμος θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του.
Στις 6 Ιανουαρίου 2010, ημέρα των Θεοφανίων ο Δήμος θα πραγματοποιήσει εκδηλώσεις αγιασμού των υδάτων στις 11 π.μ. στο Μαράθι, στον Τερσανά και στον Αγ. Ονούφριο.