Είσοδος      |     
Ημερολόγιο εκδηλώσεων
Συνέδρια-Σεμινάρια

Ομιλία για την οικονομική κρίση από τον οικονομολόγο Παναγιώτη Μπατσαρισάκη


Ομιλία για την οικονομική κρίση από τον οικονομολόγο Παναγιώτη Μπατσαρισάκη και για το πώς πρέπει να αντιμετωπίζει η οικογένεια έναν ασθενή με Αlzheimer, περιλαμβάνει η πανηγυρική συνεστίαση του Ροταριανού Ομίλου στο κοσμικό κέντρο ''Flamingo road'', τέρμα Παπαναστασίου, στα Λενταριανά, την Πέμπτη 2 Ιουνίου, στις 9.30 το βράδυ.
Οπως ανακοίνωσε ο Ροταριανός Ομιλος, ο κ. Μπατσαρισάκης θα μιλήσει με θέμα:  «Οικονομική κρίση και προτάσεις για την έξοδο απ’ αυτήν» και θα γίνει προβολή πεντάλεπτου ντοκιμαντέρ με θέμα: «Οδοιπορικό από την Αργεντινή που έζησε τα δεινά της πτώχευσης». 
Επίσης, θα προβληθούν δύο ντοκιμαντέρ συνολικής διάρκειας 15 λεπτών με θέμα: «Πώς μπορεί να προσαρμοστεί η οικογένεια στις ανάγκες ενός ασθενούς με Αlzheimer» με εισαγωγή του θέματος από την ιατρό - νευρολόγο - ψυχίατρο, διευθύντρια της Ψυχιατρικής Κλινικής του Νοσοκομείου Χανίων, Μαρία Τζανακάκη - Μελισσάρη. Θα υπογραφεί από τους παρισταμένους, εφ’ όσον το επιθυμούν, έκκληση  προς την πολιτεία, ώστε η νόσος  Αlzheimer να αναγνωριστεί ως αναπηρία, πράγμα που δεν συμβαίνει μέχρι σήμερα. 
Τη συνεστίαση μπορεί να παρακολουθήσει και οποιοσδήποτε επιθυμεί, ανεξαρτήτως εάν έλαβε πρόσκληση ή όχι, αρκεί να δηλώσει συμμετοχή στον πρόεδρο Εμμ. Δελάκη, σ. οδοντίατρο, όλες τις εργάσιμες ώρες και μέχρι το μεσημέρι της Τρίτης 31-5-2011 στα τηλ. κατά προτίμηση 6944439818 και τηλ. και Fax 2821046467 ή στον γεν. γραμμ. Εμμ. Νοδαράκη στο τηλ. 2821051543.