Είσοδος      |     
Ημερολόγιο εκδηλώσεων
Συνέδρια-Σεμινάρια

Το open coffee και στην Κρήτη!


 

 

Το open coffee και στην Κρήτη! Η ανοιχτή εκδήλωση που φέρνει κοντά επαγγελματίες της Τεχνολογίας, της Οικονομίας, του Design, της Νομικής καθώς και γενικά Κόσμο που έχει ανησυχίες και ιδέες, διοργανώνεται και στα Χανιά! Το Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012 στις 18.00 μμ καλούνται οι Χανιώτες και όλοι οι Κρήτες να παρευρεθούν στον Πολυχώρο «Πολυ-τεχνείο» (εδρεύει στον πεζόδρομο της Χατζημιχάλη Νταλιάνη, στον αριθμό 40).

Η εκδήλωση απαρτίζεται από 3 μέρη: 

 1.Ομιλίες:

  • Ο κ. Βουλγαρέλης εκπροσωπώντας την εταιρεία hotsoft: Ο κ. Βουλγαρέλης θα μας μιλήσει για τις νέες δυνατότητες για οικονομική εξωστρέφεια & ανάπτυξη της Ελληνικής οικονομίας μέσα από τεχνολογίες Πληροφορικής & Επικοινωνιών, συνδυάζοντας το διαδίκτυο με τις νέες “έξυπνες” φορητές συσκευές. Επιπρόσθετα, θα μας παρουσιάσουν εφαρμογές iPhone που έχουν αναπτύξει.
  • O Επίκουρος Καθηγητής Πολυτεχνείου Κρήτης κ. Φώτης Πασιούρας: Ο κ. Πασιούρας θα μας μιλήσει για τον τρόπο που βιώνουν οι ελληνικές επιχειρήσεις το Σήμερα καθώς και για τις αναπροσαρμογές που καλούνται να πράξουν στο στρατηγικό σχεδιασμό τους. Επιπρόσθετα, θα παρουσιάσει στατιστικά στοιχεία που αφορούν την περαιτέρω παραγωγική διασύνδεση Διαδικτύου – Επιχείρησης και Smartphones – Επιχείρησης.
  • Ο κ.Heinz: Ο παγκοσμίου κύρους Java guru κ. Kabutz, έχοντας μια πορεία 13 ετών ως ελεύθερος επαγγελματίας στην ανάπτυξη λογισμικού και στην παροχή συμβουλών σε, ανά τον κόσμο, επιχειρήσεις, θα μοιραστεί μαζί μας όσα αναγνώσματα ή βιώματα τον βοήθησαν να βελτιωθεί ως επαγγελματίας, δίδοντάς μας σημαντικές συμβουλές για το τι πρέπει να υιοθετήσει ή να αποφύγει αντίστοιχα ένας νέος επιχειρηματίας.

2.Ανοιχτοί κύκλοι εργασίας: Στο δεύτερο μέρος της εκδήλωσης, θα ακολουθήσουν ανοιχτές συζητήσεις μεταξύ όλων των παρευρισκόμενων σε κύκλους εργασίας, networking και brainstorming!  

3.Ανοιχτές Παρουσιάσεις: Στο τρίτο μέρος, είναι ευπρόσδεκτοι όλοι όσοι έχουν ιδέες για ανάπτυξη και θέλουν να τις παρουσιάσουν στο κοινό, αναζητώντας κεφάλαια ή συνεργάτες (ομάδες) για την υλοποίηση.

Χώρος:

Ο Πολυχώρος «Πολυτεχνείο» εδρεύει στον πεζόδρομο της Χατζημιχάλη Νταλιάνη στον αριθμό 40.

Πολυ-τεχνείο

Θα είσαι εκεί αν:

  • είσαι προγραμματιστής υπολογιστών, designer, οικονομολόγος, σύμβουλος επιχειρήσεων που αναζητεί νέα γνώση και ομάδα

  • είσαι επιχειρηματίας, δραστηριοποιείσαι στην Κρήτη και αναζητάς συνεργάτες ή πελάτες,

  • είσαι άνθρωπος με ιδέες που μπορούν να αναπτυχθούν και να αποδώσουν με τη βοήθεια της Τεχνολογίας Υπολογιστών,

  • είσαι επιχειρηματίας που αναζητάς συνεργάτες για τη δουλειά σου ή επιθυμείς να μοιραστείς τη αποκομισμένη γνώση σου με άλλους,

  • είσαι άνθρωπος που επιθυμεί να βρεθεί σε ένα περιβάλλον που προσπαθεί να καταπολεμήσει τη σημερινή κατάσταση, θέτοντας ταυτόχρονα τις βάσεις για νέα πορεία.

Η έκδηλωση Open Coffee είναι δωρεάν και ανοικτή σε όποιον θέλει να συμμετέχει ή απλώς να ακούσει τους ομιλητές.

Το «Πολυ-τεχνείο» διαθέτει Free WiFi Spot και είναι προσβάσιμο σε ΑμΕΑ. Περισσότερες πληροφορίες στο facebook event.

Ελάτε να πιούμε τον καφέ μας, το τσάι μας, το μπυράλ μας, τη μπύρα μας και να αποκομίσουμε από την εκδήλωση ένα αισιόδοξο μήνυμα εξοστρακισμού του, πανταχόθεν ανατροφοδοτούμενου, σημερινού κλίματος.

afisa