Είσοδος      |     
Ημερολόγιο εκδηλώσεων
Θέατρο

Παρουσίαση δουλειάς σπουδαστών της Δραματικής Σχολής του Θεάτρου Κυδωνίας


Την Παρασκευή 18 και το Σάββατο 19 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί στο ΘΕΑΤΡΟ ΚΥΔΩΝΙΑ, Υψηλαντών 12, η παρουσίαση της δουλειάς των σπουδαστών του πρώτου, δεύτερου και τρίτου έτους της Δραματικής Σχολής που λειτουργεί στον χώρο του θεάτρου, στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων της Εταιρείας Θεάτρου ΜΝΗΜΗ στα Χανιά.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη και θα επιτρέπεται μέχρι και την ώρα έναρξης της παρουσίασης. Συγκεκριμένα το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Παρασκευή 18 Ιουνίου. Ώρα έναρξης 9.00 μ.μ.

Α΄ έτος σπουδών. Μάθημα: Βασικές αρχές της Υποκριτικής. Διδασκαλία και υποκριτική: Μιχάλης Βιρβιδάκης. Σπουδή πάνω σε κείμενα της Δημοτικής και Σύγχρονης Ποίησης καθώς και στον «Κοινό Λόγο» της Έλλης Παπαδημητρίου.

 

Σάββατο 19 Ιουνίου. Ώρα έναρξης 9.00 μ.μ.

Β΄ και Γ΄ έτος σπουδών. Α΄ ΕΝΟΤΗΤΑ. Διδασκαλία και υποκριτική: Μιχάλης Βιρβιδάκης. Αρχαία Ελληνική Τραγωδία. Σκηνές και μονόλογοι από έργα των ΑΙΣΧΥΛΟΥ, ΣΟΦΟΚΛΗ και ΕΥΡΙΠΙΔΗ.

 

Διάλειμμα 15 λεπτών.

 

Β΄ και Γ΄ έτος σπουδών. Β΄ ΕΝΟΤΗΤΑ. Διδασκαλία και υποκριτική: Μιχάλης Βιρβιδάκης. Αρχαία Ελληνική Κωμωδία, ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΗΣ. Σκηνές και μονόλογοι από τα έργα Νεφέλες, Ιππείς, Εκκλησιάζουσες και Θεσμοφοριάζουσες.

http://www.theatrokydonia.gr/