Είσοδος      |     
Ημερολόγιο εκδηλώσεων
Θέατρο

Παρουσίαση της θεατρικής παράστασης «Μαλλιά κουβάρια»


Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Βέροιας σε συνεργασία με την Αττική Αυλαία επέλεξε για το καλοκαίρι του 2010 να παρουσιάσει το έργο του Ν.Λάσκαρη «Μαλλιά κουβάρια». Μια φαρσοκωμωδία  του 19ου αιώνα που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από πολλές άλλες ευρωπαϊκές φαρσοκωμωδίες.

Ο πρωταγωνιστής του έργου μας, κύριος Κουντουπής, προκειμένου να εκτελέσει μυστική εθνική αποστολή, εφευρίσκει ένα ψέμα ώστε να μπορέσει να φύγει από την γυναίκα του και κυρίως από την πεθερά του. Αποκαλύπτει ότι στην πόλη Αιδηψό σπουδαία υπνοβάτης, με μερικές μόνο τρίχες της κεφαλής σου μπορεί να σου λύσει σημαντικά προβλήματα υγείας αλλά και της ζωής σου, γι’ αυτό τον λόγο πρέπει να λείψει 10 ημέρες για θεραπεία των ρευματισμών του. Έλα όμως που ο Θεός αγαπά τον κλέφτη, αλλά αγαπάει και τον νοικοκύρη. Οι ατυχίες, οι συμπτώσεις, οι εκπλήξεις, του στήνουν έναν διαβολεμένο χορό αποκαλύψεων. Έτσι ενώ πάει για μαλλί βγαίνει κουρεμένος. Όλα ανατρέπονται, που χάνει η μάνα το παιδί και το παιδί την μάνα σε τέτοιο σημείο ώστε: φλούφληδες και παλικάρια γίνονται μαλλιά κουβάρια.  

Διανομή: Κώστας Κουντουπής: Γιώργος Παρτσαλάκης Ευφροσύνη Κουντουπή: Ελένη Καστάνη Κώστας Φουρούσης: Κώστας Φλωκατούλας κυρία Ευγενία: Μαίρη Σαουσοπούλου Ευπραξία, κυρία Λουλά: Ιωάννα Δελάκου Μενέλαος Λουλάς: Παναγιώτης Τσίτσας κύριος Τρακαράς: Παναγιώτης Παναγόπουλος. Συντελεστές: Σκηνοθεσία: Θανάσης Θεολόγης Κοστούμια: Πέννυ Αμπλά Σκηνικά: Άκης Χειρδάρης Βοηθός σκηνοθέτη: Μαρία Φιλιπποπούλου Μουσική επιμέλεια: Θανάσης Ροδίτης

 

Διοργάνωση

ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Βέροιας - Αττική Αυλαία

Τόπος

Θέατρο Ανατολικής Τάφρου

Ώρα

21.30

Είσοδος

20 € - 15€ - ΙΣΧΥΟΥΝ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ Ο.Γ.Α

photo