Είσοδος      |     
Ημερολόγιο εκδηλώσεων
Θέατρο

Πολιτιστικό καλοκαίρι Χανιά 2014:: Θεατρική παράσταση ΜΑΓΕΜΕΝΟΣ ΑΥΛΟΣ


Το "Μαγεμένο Αυλό", μια παράσταση βασισμένη στο ομώνυμο αριστούργημα του Βόλφγκανγκ Αμαντέους Μότσαρτ, παρουσιάζει στο Θέατρο Ανατολικής Τάφρου, το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Κρήτης. Οι παραστάσεις θα δοθούν από Δευτέρα 7 Ιουλίου και έως τις 9 του μήνα με ώρα έναρξης τις 9:30 το βράδυ.

Ένα διαχρονικό, συμβολικό παραμύθι, όπου κεντρικό θέμα είναι η δύναμη της αγάπης, της αλήθειας, και η αναζήτηση των μεγάλων ιδανικών. Επίσης, συγκρούονται το καλό με το κακό, η αλήθεια με το ψέμα, το φως με το σκοτάδι. Η Βασίλισσα της Νύχτας σώζει τον Άρχοντα της Αλήθειας, Ταμίνο, από ένα τεράστιο τέρας και, ως αντάλλαγμα, ο Ταμίνο υπόσχεται να σώσει την κόρη της Παμίνα, την οποία έχει απαγάγει ο Βασιλιάς του Φωτός, Ζαράστρο.

Ο Ταμίνο, σ' αυτό το ταξίδι, έχει ως ακόλουθό του τον Παπαγκένο (Τάσος Παλαντζίδης), τον προμηθευτή πουλιών της Βασίλισσας της Νύχτας. Ταυτόχρονα, ο Μονόστατος, ο υπασπιστής του Βασιλιά του Φωτός, πολιορκεί ερωτικά την Παμίνα, η οποία τον απεχθάνεται.

Ο Ταμίνο ερωτεύεται την Παμίνα και ο Παπαγκένο το φέρνει η μοίρα να γνωρίσει την Παπαγκένα του. Έτσι, καταστρώνουν σχέδιο απόδρασης, αλλά ο Βασιλιάς του Φωτός θα τους συλλάβει και θα τους βάλει σε δοκιμασίες για να αποδείξουν την αγάπη τους.

Παίζουν: Τάσος Παλαντζίδης, Ιωάννα Δελάκου, Μαίρη Σαουσοπούλου, Κατερίνα Μηλιώτη, Παναγιώτης Τσίτσας, Αντώνης Καλογήρου και Δημοσθένης Χριστόπουλος.

Διασκευή-σκηνοθεσία: Θανάσης Θεολόγης.
Μουσική: Γιούρι Στούπελ.
Χορογραφίες: Τάνια Μιλτένοβα.
Σκηνικά: Νίκος Αυγερινός.
Κοστούμια: Evi Lee.
Φωτισμοί: Θανάσης Ροδίτης.

ΙΣΧΥΟΥΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΟΓΑ

(Η είσοδος για παιδιά κάτω των 4 ετών είναι δωρεάν)

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ:
Γραφεία Θεάτρου (Νικ. Φωκά 5 – Χανιά) (εργάσιμες ημέρες και ώρες) (τηλ. 2821044256)
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ (ΚΙΟΣΚΙ): ΤΕ 2/7 – ΠΕ 3/7 – ΠΑ 4/7 – ΔΕ 7/7 – ΤΡ 8/7 – ΤΕ 9/7 (ΩΡΑ 10:00-13:00)
Ηλεκτρονική Προπώληση: Viva.gr

αφισσα

Αρχεία

  1. magemenos_aylos