Είσοδος      |     
Ημερολόγιο εκδηλώσεων
Θέατρο

Ρωμαίος και Ιουλιέτα για 2 Σάββατο, 29 Αυγούστου 2015, Θέατρο Ανατολικής Τάφρου, ώρα : 21.15


Ρωμαίος και Ιουλιέτα για 2

Σάββατο, 29 Αυγούστου 2015, Θέατρο Ανατολικής Τάφρου, ώρα : 21.15
Διοργάνωση : ΙΔΕΑ Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρεία
Είσοδος : 12 € - Προπώληση : 10 €

Η Ομάδα Θεάτρου «ΙΔΕΑ» παρουσιάζει για δεύτερη χρονιά, την περσινή μεγάλη θεατρική επιτυχία "Ρωμαίος και Ιουλιέτα για 2". Μια διασκευή του ομώνυμου έργου του William Shakespeare από τον Κώστα Γάκη, την Αθηνά Μουστάκα και τον Κωνσταντίνο Μπιμπή

Απίστευτο χιούμορ και κορυφαίες δραματικές στιγμές, σε ένα τρελό παιχνίδι παρενδυσίας και μεταμορφώσεων, σε μια θεατρική περιπέτεια που ισορροπεί ανάμεσα στον εμφύλιο σπαραγμό και το ξύπνημα του έρωτα.

Μια σπαζοκεφαλιά υποκριτικής, ένα θεατρικό πάζλ από ποικίλα θεατρικά είδη και ύφη, ένας αγώνας να δοθεί στο ακέραιο η ουσία του έργου του Σαίξπηρ. Με όπλο την αθωότητα και την υψηλή σωματική τους ενέργεια οι δυο νεαροί performers, (Αθηνά Μουστάκα, Κωνσταντίνος Μπιμπής), ρίχνονται στην αρένα της σκηνής για να ανακαλύψουν από την αρχή τον πιο βαθύ, τον πιο παράλογο, τον πιο ακραίο, τον πιο θνησιγενή, τον πιο ποιητικά γελοίο έρωτα όλων των εποχών.
Στην παράσταση συμμετέχει ενεργά και ο Κώστας Γάκης, παίζοντας πιάνο, κιθάρα, κρουστά αλλά και "παρεμβαίνοντας" σε κρίσιμες στιγμές του έργου.

Στην παράσταση συμμετέχει και ο Κώστας Γάκης, παίζοντας πιάνο, κιθάρα, κρουστά αλλά και "παρεμβαίνοντας" σε κρίσιμες στιγμές του έργου...

Η παράσταση έχει τιμηθεί με 2 βραβεία από το Θεατρικό Οργανισμό Κύπρου (ΘΟΚ), συμμετείχε στο Φεστιβάλ Κλασσικού Θεάτρου στη Σερβία και στις 20 Ιουλίου συμμετάσχει στο Διεθνές Festival de Teatro Clásico de Almagro της Ισπανίας (Μαδρίτη).

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Μετάφραση : Διονύσης Καψάλης
Σκηνοθεσία – Διασκευή : Κώστας Γάκης, Αθηνά Μουστάκα, Κωνσταντίνος Μπιμπής
Μουσική σύνθεση : Κώστας Γάκης, Κώστας Λώλος
LIVE μουσική : Κώστας Γάκης
Σκηνικά – Κοστούμια : Έλλη Λιδωρικιώτη
Βοηθός Σκηνογράφου : Θεοδώρα Βεστάρχη
Φωτισμοί : Σάκης Μπιρμπίλης
Ερμηνεύουν : Αθηνά Μουστάκα, Κωνσταντίνος Μπιμπής
Δ/νση – Οργάνωση παραγωγής : Λευτέρης Πλασκοβίτης

ΕΙΚΟΝΑ

Αρχεία

  1. t35_romeo