Είσοδος      |     
Ημερολόγιο εκδηλώσεων
Θέατρο

Ο «Caveman» στα Χανιά


 

Για δεύτερη χρονιά το θέατρο Coronet και το Mogul Theater, λόγω πολύ μεγάλης επιτυχίας, παρουσιάζουν τον «Caveman», του Rob Becker, την μακροβιότερη σόλο παράσταση στην ιστορία του Broadway,στο Palace Cinemas   Mega Place  26 και 27 Ιανουαρίου. Η σκηνοθεσία είναι της Αναστασίας Παπαστάθη και στον ρόλο του Caveman ο Δημήτρης Σακατζής.

Όλα άρχισαν πριν πολύ καιρό, όταν ο άντρας ήταν κυνηγός και η γυναίκα συλλέκτρια. Ουσιαστικά τίποτα δεν έχει αλλάξει από τότε...

Αυτό το συμπέρασμα βγάζει ο Σωτήρης στο έργο όταν μετά από ένα θεαματικό καυγά με την γυναίκα του βρίσκεται ξαφνικά στο δρόμο μαζί με όλα τα υπάρχοντά του. Μια τελετουργική συνάντηση με τον Caveman αποκαλύπτει τα μυστικά του κόσμου των γυναικών και τον λόγο γιατί οι άνδρες και οι γυναίκες είναι τόσο διαφορετικοί.

Η συμμετοχή του κοινού, που είναι καθοριστική σε όλη αυτή την διαδρομή, οδηγεί σε απρόβλεπτες εξελίξεις, με ανατροπές, εκπλήξεις και απογειωτικές εκρήξεις γέλιου.

Το έργο πρωτοπαρουσιάστηκε στο San Francisco και κατόπιν σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες, και στο Broadway. Ταξίδεψε σε όλο τον κόσμο και σήμερα παίζεται σε 30 χώρες και σε 15 διαφορετικές γλώσσες, κερδίζοντας τις καρδιές εκατομμυρίων θεατών.

ΠΑΙΖΕΙ :    Δημήτρης Σακατζής

 

Ο ΤΥΠΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ CAVEMAN :

... ένα φρέσκο, ουσιαστικά ψυχαγωγικό θέαμα, καλοφτιαγμένο, πολιτισμένο, με χιούμορ αφοπλιστικό.

(Γ.Δ.Κ. Σαρηγιάννη - Τα Νέα)

 

... έδειξε όχι μόνο ότι ένας μονόλογος μπορεί να είναι πιο απολαυστικός από το πλέον πολυπρόσωπο έργο, ιδίως όταν το κοινό γίνεται μέρος της παράστασης, αλλά και την επίδραση που μπορεί να έχει απλά η αλήθεια.                                   (΄Ε.Βατου - Ελευθεροτυπία)

.. φεύγεις από την παράσταση με χαμόγελο στα χείλη

(Μαρία Κρύο - Αθηνόραμα)