Σημαντική ανακοίνωση για τον παρόντα δικτυακό τόπο

Ο παρών δικτυακός τόπος σταμάτησε να ενημερώνεται μετά την εφαρμογή του προγράμματος "Καλλικράτης" αλλά θα συνεχίσει να λειτουργεί μέχρι την ολοκλήρωση της μετάπτωσης των δεδομένων του. Ο δικτυακός τόπος του Νέου Δήμου Χανίων που περιλαμβάνει τους πρώην Δήμους Ακρωτηρίου, Ελ. Βενιζέλου, Κεραμιών, Νέας Κυδωνίας, Θερίσου, Σούδας και Χανίων βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.chania.gr.
Τηλέφωνο Δημοτικής Ενότητας Ελ. Βενιζέλου 2821 3 43800

Αγαπητοί μαθητές,

Εκμεταλλευτείτε τη δυνατότητα που σας προσφέρει το σκάκι να περάσετε ευχάριστες ώρες δημιουργικού παιχνιδιού και διασκέδασης με την παρέα σας και ελάτε να μάθετε τα μυστικά του εντυπωσιακού αυτού παιχνιδιού! Με τις ανεξάντλητες δυνατότητες εξέλιξης που έχει, το σκάκι προσφέρει έντονες συγκινήσεις ενώ ταυτόχρονα είναι ένας ευχάριστος τρόπος επικοινωνίας με ανθρώπους από όλο τον κόσμο.

Όπως όλοι γνωρίζετε το σκάκι σαν πνευματικό παιχνίδι, συμβάλει με τον καλύτερο τρόπο στην καλλιέργεια σημαντικών πνευματικών αξιών και στην ανάπτυξη του χαρακτήρα γενικότερα, προσφέροντας ταυτόχρονα αποφασιστικότητα, αυτοπεποίθηση και πολιτιστικά ερεθίσματα,

Ο Δήμος Ελευθερίου Βενιζέλου αποφάσισε να λειτουργήσει πρόγραμμα εκμάθησης σκακιού και θα υπάρχουν τμήματα αρχαρίων και προχωρημένων. Από τα μαθήματα αυτά θα συγκροτηθεί η Σκακιστική ομάδα του Δήμου, η οποία θα ενταχθεί στην Ελληνική Σκακιστική Ομοσπονδία και οι μαθητές θα μπορούν να συμμετάσχουν σε όλα τα επίσημα πρωταθλήματα που διοργανώνονται.

Τα μαθήματα θα γίνονται κάθε Παρασκευή απόγευμα από τις 17.00 έως τις 20.00 η ώρα στο χώρο του 2ου Γυμνασίου από ειδικευμένους προπονητές της Σκακιστικής Ακαδημίας Χανίων και θα υπάρχουν τμήματα αρχαρίων και προχωρημένων.

Το πρόγραμμα διοργανώνεται από την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Ελ. Βενιζέλου και είναι δωρεάν για όλα τα παιδιά!

Πληροφορίες - εγγραφές στο τηλ. 6972928639 ή στο τηλ. της FΑΧ 2821055088 (6 έως 9μμ)

ATTACHMENTS_TITLE
ΑρχείοFILE_SIZE
DOWNLOAD_THIS_FILE_Sprogramma-ekmathisis-skaki.pdf59 Kb

Φωτογραφίες

Copyright © 2009 Δήμος Ελευθερίου Βενιζέλου. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Η ιστοσελίδα αναπτύχθηκε και φιλοξενείται από την MSC AE.
Για την λειτουργεία της ιστοσελίδας χρησιμοποιείται Joomla! που είναι Ελεύθερο Λογισμικό, που διατίθεται βάσει της Άδειας GNU/GPL.