Σημαντική ανακοίνωση για τον παρόντα δικτυακό τόπο

Ο παρών δικτυακός τόπος σταμάτησε να ενημερώνεται μετά την εφαρμογή του προγράμματος "Καλλικράτης" αλλά θα συνεχίσει να λειτουργεί μέχρι την ολοκλήρωση της μετάπτωσης των δεδομένων του. Ο δικτυακός τόπος του Νέου Δήμου Χανίων που περιλαμβάνει τους πρώην Δήμους Ακρωτηρίου, Ελ. Βενιζέλου, Κεραμιών, Νέας Κυδωνίας, Θερίσου, Σούδας και Χανίων βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.chania.gr.
Τηλέφωνο Δημοτικής Ενότητας Ελ. Βενιζέλου 2821 3 43800

Καλώς ήλθατε στην Ιστοσελίδα του Δήμου Ελευθερίου Βενιζέλου!

Η επίσκεψη και η άντληση πληροφοριών από τον παρόντα δικτυακό τόπο θα πρέπει να πραγματοποιείται υπό την προϋπόθεση της ανεπιφύλακτης αποδοχής των παρακάτω όρων:

  1. Η χρήση του δικτυακού αυτού τόπου υπόκειται  στις διατάξεις των ελληνικών και των διεθνών νόμων, στις επιταγές του εθιμικού δικαίου, καθώς επίσης και στην υποχρέωση σεβασμού των χρηστών ηθών. Όλες οι πληροφορίες, οι οποίες περιέχονται, διατίθενται στους χρήστες του δικτυακού τόπου για προσωπική χρήση και μόνο για σκοπούς πληροφόρησης, και σε καμία περίπτωση για εμπορικούς.
  2. Οι διαχειριστές του δικτυακού αυτού τόπου δεν εγγυώνται για την ορθότητα και την ακρίβεια των πληροφοριών του, οι οποίες εκφράζουν μόνον τις απόψεις των συντακτών τους και αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία τους. Ο επισκέπτης τις χρησιμοποιεί με αποκλειστικά δική του ευθύνη και οι διαχειριστές του ουδεμία ευθύνη, άμεση ή έμμεση, φέρουν για τυχόν ζημία του επισκέπτη από τη χρήση είτε του δικτυακού τόπου είτε των στοιχείων που περιέχονται σ' αυτόν.
  3. Οι διαχειριστές του δικτυακού αυτού τόπου δεν ευθύνονται για τυχόν ζημία, η οποία μπορεί να προκληθεί από τη χρήση συνδέσμων (links) προς άλλους δικτυακούς τόπους, καθώς και για τις πληροφορίες, οι οποίες μπορεί να περιλαμβάνονται στις δικτυακές σελίδες των συνδέσμων της. Οι διαχειριστές του δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σελίδων προς τις οποίες διατηρεί συνδέσμους. Ακόμη ούτε είναι υπεύθυνοι για την πολιτική ασφαλείας άλλων κόμβων ούτε και για τον τρόπο διαχείρισης των ηλεκτρονικών επισκεπτών τους.
  4. Τα άρθρα, τα οποία φιλοξενούνται στο δικτυακό τόπο, εκφράζουν την άποψη των δημιουργών τους και όχι κατ' ανάγκη την άποψη της ομάδας ανάπτυξης του, εκτός και αν κάτι τέτοιο αναφέρεται ρητά στα άρθρα.
  5. Οι διαχειριστές του δεν ευθύνονται για τυχόν διακοπή λειτουργίας του δικτυακού τόπου.
  6. Οι διαχειριστές του δεν ευθύνονται για τυχόν εμφάνιση προσωπικών δεδομένων, τα οποία εμφανίζονται στις δικτυακές σελίδες μέσω υπηρεσιών καταλόγου και εξυπηρετητών αναζήτησης.
  7. Σε περίπτωση κατάθεσης υλικού ή αποστολής στοιχείων (upload) στο δικτυακό τόπο ή χρήσης υπηρεσιών συνομιλίας και επικοινωνίας (Forum - e-mail) θα πρέπει:
    • Τα στοιχεία και το περιεχόμενο της συνομιλίας ή της ανακοίνωσης να μην προσβάλλουν τους δημιουργούς ή άλλους χρήστες του δικτυακού τόπου και του διαδικτύου γενικότερα, καθώς επίσης και να σέβονταιτους νόμους, τα χρηστά ήθη και τα ήθη χρήσης του διαδικτύου.
    • Ο επισκέπτης να έχει καταβάλει επαρκείς προσπάθειες απομάκρυνσης ιών (viruses) ή άλλων στοιχείων,τα οποία μπορεί να βλάψουν το δικτυακό τόπο ή άλλους χρήστες του διαδικτύου.
    • Τα στοιχείανα μην έχουν διαφημιστική παρά μόνον ενημερωτική και πληροφοριακή χροιά.
    • Τα στοιχεία να σέβονται τα ανθρώπινα δικαιώματα και τις διάφορες μειονότητες.
    • Τα στοιχεία που παρέχονται να μπορούν να χρησιμοποιηθούν από τους διαχειριστές του δικτυακού τόπου χωρίς καμία νομική απαίτηση από τον επισκέπτη που τα παρέχει ή άλλους εναντίον τους.
  8. Υπεύθυνοι για την τήρηση των παραπάνω όρων είναι οι προτείνοντες υλικό και όχι οι διαχειριστές του δικτυακού τόπου, οι οποίοι ουδεμία ευθύνη, άμεση ή έμμεση, φέρουν για τυχόν ζημία του επισκέπτη από την κακή χρήση είτε του δικτυακού τόπου, είτε των στοιχείων που περιέχονται σ' αυτόν.
  9. Οι διαχειριστές του δικαιούνται να διαγράψουν καταχωρίσεις χρηστών, οι οποίοι παραβιάζουν τις κείμενες διατάξεις ή την πνευματική ιδιοκτησία άλλων, στην περίπτωση που θα γίνει αντιληπτό ή θα υπάρξει αποδεδειγμένη καταγγελία, χωρίς ωστόσο να υποχρεούνται να ελέγχουν το σύνολο ή μη του κάθε είδους προτεινομένου υλικού.
  10. Οι διαχειριστές δικαιούνται να διακόψουν την πρόσβαση χρηστών, οι οποίοι παραβιάζουν τις κείμενες διατάξεις ή στην περίπτωση που θα γίνει αντιληπτή κακή χρήση του δικτυακού τόπου.
  11. Οι διαχειριστές του δικαιούνται να αλλάζουν το περιεχόμενο της και τους ανωτέρω όρους χωρίς καμία προειδοποίηση.

Με την προσπέλαση και χρήση της Ιστοσελίδας του Δήμου Ελευθερίου Βενιζέλου δέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους και περιορισμούς.

Φωτογραφίες

Copyright © 2009 Δήμος Ελευθερίου Βενιζέλου. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Η ιστοσελίδα αναπτύχθηκε και φιλοξενείται από την MSC AE.
Για την λειτουργεία της ιστοσελίδας χρησιμοποιείται Joomla! που είναι Ελεύθερο Λογισμικό, που διατίθεται βάσει της Άδειας GNU/GPL.