Σημαντική ανακοίνωση για τον παρόντα δικτυακό τόπο

Ο παρών δικτυακός τόπος σταμάτησε να ενημερώνεται μετά την εφαρμογή του προγράμματος "Καλλικράτης" αλλά θα συνεχίσει να λειτουργεί μέχρι την ολοκλήρωση της μετάπτωσης των δεδομένων του. Ο δικτυακός τόπος του Νέου Δήμου Χανίων που περιλαμβάνει τους πρώην Δήμους Ακρωτηρίου, Ελ. Βενιζέλου, Κεραμιών, Νέας Κυδωνίας, Θερίσου, Σούδας και Χανίων βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.chania.gr.
Τηλέφωνο Δημοτικής Ενότητας Ελ. Βενιζέλου 2821 3 43800
Εκτύπωση
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ
ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΧΑΝΙΩΝ
ΔΗΜΟΣ ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ
Τηλ.:28213-43800 & 28213-43820
Fax:28210-98388 & 28210-98389

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

 Ο Δήμος Ελ.Βενιζέλου, στα πλαίσια της ενεργού συμμετοχής του στο έργο με τίτλο «Προώθηση των ευρυζωνικών υπηρεσιών και εφαρμογών στον Δήμο Ελ.Βενιζέλου, μέσω της Υλοποίησης Έργου Επίδειξης των Ευρυζωνικών Δικτύων και Εφαρμογών» διοργανώνει εκδήλωση για την ενημέρωση Δημοτών και Μαθητών την Τετάρτη 14 Απριλίου 2010 στο ΕΠΑΛ Δημου Ελ. Βενιζέλου και ώρα 12:30μ.μ. με θέμα:

«Ευρυζωνικές Υπηρεσίες στο Δήμο Ελευθερίου Βενιζέλου»,

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα παρουσιαστεί το παραπάνω έργο και  θα ακολουθήσει ανοικτή συζήτηση.

Στόχος της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση όλων των ενδιαφερομένων για την ελεύθερη πρόσβαση στο Internet από επιλεγμένα σημεία του Δήμου (Hotspots) και την επαφή του ευρύτερου κοινού με την Κοινωνία της Πληροφορίας και τις Ευρυζωνικές Υπηρεσίες.

 Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο  τηλέφωνο 28213-43820 (υπ. επικοινωνίας  Πετρόχειλου Σοφία) 

 

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

 

 

 

ΚΕΜΕΣΙΔΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

 

Φωτογραφίες

Copyright © 2009 Δήμος Ελευθερίου Βενιζέλου. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Η ιστοσελίδα αναπτύχθηκε και φιλοξενείται από την MSC AE.
Για την λειτουργεία της ιστοσελίδας χρησιμοποιείται Joomla! που είναι Ελεύθερο Λογισμικό, που διατίθεται βάσει της Άδειας GNU/GPL.