JavaScript Menu by Deluxe-Menu.com
 
06 Μαΐου 2014  

Καλωσορίσατε στη ιστοσελίδα του Δήμου Νέας Κυδωνίας

Ταξίδι στην ομορφιά, τη παράδοση, τη ψυχαγωγία

Στο Δυτικό τμήμα της πόλης των Χανίων, απλώνονται τα πανέμορφα τοπικά διαμερίσματα του Δήμου: Δαράτσος, Γαλατάς, Σταλός και Αγία Μαρίνα, με το γνήσιο παραδοσιακό χρώμα της Κρήτης. Πλαισιωμένα από απέραντους ελαιώνες, επιβλητικούς λοφίσκους και εκπληκτικής ομορφιάς ακρωτήρια δεν μπορούν παρά να αποτελούν μια εξαιρετικά θελκτική πρόταση διακοπών.

Οι αμμώδεις παραλίες με τα πεντακάθαρα νερά-βραβευμένες όλες με τη Γαλάζια Σημαία της Ευρώπης- είναι ιδανικές για θαλάσσια σπορ, καταδύσεις αλλά και χαλάρωση δίπλα στο κύμα. Κρινάκια της θάλασσας, μικρές σπηλιές και γαλάζιο παντού συνθέτουν εικόνες μοναδικές.

Στα δε γραφικά ταβερνάκια θα απολαύσετε κόκκινο κρασί και τοπικές παραδοσιακές γεύσεις, ενώ οι λάτρεις της νυχτερινής ζωής θα διασκεδάσουν στα μπαρ και τα κλαμπ της περιοχής.

Κατά μήκος της πανέμορφης παραλίας μήκους 12 χιλιομέτρων, λειτουργούν 15.000 ξενοδοχειακές κλίνες όλων των κατηγοριών, 4.000 τουριστικές κλίνες σε ενοικιαζόμενα δωμάτια και διαμερίσματα, 500 τουριστικά καταστήματα και super market, τράπεζα και όλες οι υποδομές εκείνες που χαρακτηρίζουν τον Δήμο Νέας Κυδωνίας, ως την κύρια τουριστική περιοχή του Νομού Χανίων και τα τοπικά μας διαμερίσματα μια ενιαία τουριστική ενότητα.
Στην ενδοχώρα δε του Δήμου(1000-2000 μέτρα) από την παραλιακή ζώνη, δίπλα στους παραδοσιακούς οικισμούς και στις πλαγιές των ανάγλυφων φυσικών λόφων λειτουργούν άνω των 50 πολυτελών βιλλών.

Στη Νέα Κυδωνία, η φυσική ομορφιά του τοπίου και η θερμή φιλοξενία των κατοίκων θα κάνουν τη επίσκεψη σας μια ξεχωριστή, ανεπανάληπτη εμπειρία.

Μέτρο1.5 «Προμήθεια και εγκατάσταση δικτυακού εξοπλισμού και επέκταση πληροφοριακού συστήματος ηλεκτρονικής εξυπηρέτησης πολιτών για τον Δήμο Νέας Κυδωνίας»