Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2011

9/6/2011, Επιστολή Δημάρχου Χανίων, Μανώλη Σκουλάκη, προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για το θέμα της Δακοκτονίας 2011

09.06.2011 | Ώρα δημοσίευσης: 03:06

Mε τις ανησυχίες της Περιφέρειας Κρήτης και κυρίως της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων σχετικά με το θέμα της Δακοκτονίας 2011 συντάσσεται με επιστολή, που απέστειλε σήμερα Πέμπτη 9/6/2011 προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, Κώστα Σκανδαλίδη, ο Δήμαρχος Χανίων, Μανώλης Σκουλάκης.

 

«Έχετε λάβει τα μηνύματα και τις διαμαρτυρίες των ελαιοπαραγωγών του Δήμου μας αλλά και του Νομού μας γενικότερα» επισημαίνει στην επιστολή του ο Δήμαρχος Χανίων», προτείνοντας ότι μια επίσκεψη όλων των εμπλεκομένων με το παραπάνω θέμα φορέων στο Γραφείο του Υπουργού θα ήταν εξαιρετικά χρήσιμη.

 

Ο κ. Σκουλάκης τονίζει επίσης ότι θα πρέπει να βρεθεί από κοινού η χρυσή τομή, η οποία και θα εξασφαλίσει το επιθυμητό αποτέλεσμα, που δεν είναι άλλο από την εξασφάλιση του αγροτικού εισοδήματος στους ελαιοπαραγωγούς που εκπροσωπούν το πρώτο και κυριότερο προϊόν του Δήμου Χανίων, του Νομού μας και της Περιφέρειας Κρήτης γενικότερα.