main contentΜεταβείτε στο κύριο περιεχόμενο
top of page
\"random

14/07/2021, Βράβευσε τους Χανιώτες αθλητές και αθλήτριες για τις διακρίσεις τους, ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης

Τους Χανιώτες αθλητές και αθλήτριες, που πέτυχαν διεθνείς διακρίσεις σε πανευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο για το έτος 2020-2021, καθώς και αυτούς που προκρίθηκαν στους επερχόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο, βράβευσε σήμερα 14/07/2021, ο Δήμαρχος Χανίων Παναγιώτης Σημανδηράκης.

Μεταξύ των αθλητών που τους απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα είναι: η Πρωιμάκη Μυρτώ, ο Αναστασάκης Μιχάλης, ο Φραντζεσκάκης Χρήστος, ο Δουβαλίδης Κώστας, ο Χατζηδάκης Βασίλης, ο Τσαπατάκης Αντώνης, η Ντουντουνάκη Άννα, ο Παπαστάμος Απόστολος, η Σκυλουράκη Χριστιάννα, ο Τζωρτζάκης Πολυχρόνης, ο Σκουμπάκης Δημήτρης, ο Γαλανίδης Κώστας, ο Μητράκης Γεώργιος, η Ζουζούνη Βιολέτα και ο Λιβανός Κωνσταντίνος.

Ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης σε δηλώσεις του μετά την απονομή των πλακετών στους αθλητές, υπογράμμισε: “Ο Δήμος Χανίων τιμά τους αθλητές που έχουν προβάλει τα Χανιά, τον αθλητισμό και το «ευ αγωνίζεσθαι». Είναι μία πρόσκληση που απευθύναμε σε όλους τους αθλητές, οι οποίοι έχουν διακριθεί το τελευταίο έτος σε παγκόσμιο και πανευρωπαϊκό επίπεδο και πολλοί εξ αυτών θα εκπροσωπήσουν, όχι μόνο τα Χανιά αλλά και ολόκληρη τη χώρα, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Ο Δήμαρχος Χανίων δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην προσπάθεια που γίνεται από την τοπική αυτοδιοίκηση σε συνεργασία με το κεντρικό κράτος και τους υπόλοιπους φορείς, ώστε να αναβαθμιστούν οι αθλητικές εγκαταστάσεις και οι αθλητικές υποδομές: “Το επόμενο διάστημα θα τεθεί σε εφαρμογή ένα πολύ μεγάλο πρόγραμμα αναβάθμισης στο Ναυταθλητικό Κέντρο στη Σούδα. Επιπλέον, μπαίνει σε τροχιά υλοποίησης το πολυαναμενόμενο έργο του Ποδηλατοδρομίου στα Καθιανά. Αυτό που είναι σημαντικό όμως, είναι ότι όλες οι υποδομές οι οποίες στερείται ο τόπος, δεν αποτρέπουν τους αθλητές μας, από το να συνεχίσουν ασχολούνται και κυρίως το να συνεχίσουν να διακρίνονται. Εμείς θα συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε τους αθλητές”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Σημανδηράκης.

Ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Στέλιος Μιχαηλάκης με την σειρά του τόνισε: “Ευχαριστούμε όλα τα παιδιά που με τις διακρίσεις τους έχουν προσφέρει στα Χανιά χαρά, συγκίνηση και περηφάνια. Ευχόμαστε σε όλους καλή επιτυχία στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Εμείς με τη σειρά μας θα προσπαθήσουμε σιγά-σιγά να φτιάξουμε ότι καλύτερο μπορούμε, για να βελτιωθούν οι συνθήκες των προπονήσεων τους”.

Τέλος, στη λιτή εκδήλωση, λόγω των υγειονομικών πρωτοκόλλων, συμμετείχαν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων, Ευτύχης Δαμιανάκης, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, Αντώνης Βαρδάκης, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών, Τάσος Αλόγλου, προπονητές και γονείς των αθλητών.

p1

p2

p3

p4#Ανακοίνωση,#Εκδηλώσεις,#Χανιά ,#Δελτία Τύπου ,#Αθλητισμός

logo imageσυμβαίνει

«Χριστούγεννα στον τόπο μας»: Εργαστήρι στολιδιών στο Δημαρχείο Χανίων, από τις 2 Δεκεμβρίου
Εορτασμός της 108ης επετείου της Ένωσης της Κρήτης με την Ελλάδα
«Πρόσκληση σύγκλησης Συμβουλίου Κοινότητας Χανίων»: Στις 29/11/2021
Συνεχίζονται οι προβολές του κύκλου «Κινηματογραφικές Περιπλανήσεις στα Μονοπάτια Της Ασίας» : Στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων – Με την Αρωγή Δήμου Χανίων, ΚΕΕΠΕΔΗΧ-ΚΑΜ
Συμμετοχή Δήμου Χανίων, Δ.Ε.ΔΙ.Σ.Α. Α.Ε. (Ο.Τ.Α.) στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Μείωσης Αποβλήτων – Κάλεσμα Δημάρχου Χανίων για ευαισθητοποίηση στην κυκλική οικονομία
"Ανοιχτά Πανιά": Βιβλίο και εκπαιδευτικά προγράμματα στην Παιδική Βιβλιοθήκη και σε πολιτιστικούς χώρους του Δήμου Χανίων
Εφηβικό Καλλιτεχνικό Σαλόνι / Στο ξύπνημα της άνοιξης - Ένα θεατρικό εργαστήρι για τα στερεότυπα και την αποδόμησή τους: Από τις 19/11 στο Θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης»
Εργαστήρια Steam για εφήβους στο Μουσείο Σχολικής Ζωής του Δήμου Χανίων: Από 13 Νοεμβρίου
«εύμορφος πόλις»: Έκθεση Αρχειακού Υλικού στο ΚΑΜ, από 10 έως 28 Νοεμβρίου
«Η τέχνη του ρυθμού στην Εκπαίδευση»: Κάθε Δευτέρα στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων μαθήματα ρυθμού και κρουστών
Χειμερινό ωράριο λειτουργίας Βιβλιοθηκών Δήμου Χανίων