Είσοδος      |     
Αρχείο Δράσεων Επιμόρφωσης

Ανοιχτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο Δήμου Χανίων 2013-14

Ο  Δημοτικός Οργανισμός Κοινωνικής Πολιτικής και Παιδείας( ΔΟΚΟΙΠΠ) Δήμου Χανίων συνεχίζει την προσπάθειά του για μια σύγχρονη επιστημονική ενημέρωση και επιμόρφωση των πολιτών με τη λειτουργία του Ανοιχτού Λαϊκού Πανεπιστημίου.

Στο Ανοιχτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο μπορεί να συμμετέχει κάθε ενδιαφερόμενος, ανεξαρτήτως ηλικίας, μορφωτικού επιπέδου, και επαγγελματικής ενασχόλησης που  επιθυμεί να διευρύνει τα πνευματικά του ενδιαφέροντα και να εμπλουτίσει τις γνώσεις του πάνω   σύγχρονα επιστημονικά θέματα από αξιόλογους  επιστήμονες –ακαδημαϊκούς.  

Μέσα από οργανωμένους κύκλους μαθημάτων  πανεπιστημιακοί καθηγητές  θα διδάξουν σε θέματα του αντίστοιχου  επιστημονικού τους πεδίου μελέτης.

Για το ακαδημαϊκό έτος 2013-2014 το Ανοιχτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο έχει προγραμματίσει δυο ενημερωτικούς Κύκλους Σπουδών.

Ο Α’ Κύκλος Σπουδών του Ακαδημαϊκού Έτους 2013-2014   θα διεξαχθεί  από   13 Νοεμβρίου 2013 έως 15 Ιανουαρίου 2014, με θέμα «ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ»  και περιλαμβάνει 8 δίωρα μαθήματα.

Οι εγγραφές θα πραγματοποιούνται από την ΠΈΜΠΤΗ  7 Νοεμβρίου έως και την Τετάρτη 13 Οκτωβρίου , στα γραφεία του Δ.ΟΚΟΙ.Π.Π στο ισόγειο του Δημαρχείου, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Αίτηση Εγγραφής

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στον Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π στα τηλέφωνα 28213  41628 -630.

Αναλυτικά το πρόγραμμα

-Φωτογραφίες από την ομιλία του Κακαβούλη Αλέξανδρου (13/11/13)  με θέμα "Ψυχικές αντιστάσεις στη δοκιμασία της κρίσης".

Λαικό Πανεπιστήμιο

Λαικό Πανεπιστήμιο