Είσοδος      |     
Αρχείο Δράσεων Πολιτισμού/Τουρισμού

Αποκριάτικες εκδηλώσεις 2013


Ο Δήμος Χανίων και η ΚΕΠΠΕΔΗΧ – ΚΑΜ, σε συνεργασία με φορείς του Δήμου μας, διοργανώνουν εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους για την περίοδο της Αποκριάς.   Στόχος του Δήμου μας τις φετινές απόκριες είναι να μεταφέρουμε μία νότα αισιοδοξίας και χαράς σε όλους τους δημότες και κυρίως στα παιδιά κάνοντας δωρεάν εκδηλώσεις σε όλο τον διευρυμένο Δήμο ούτως ώστε ο κόσμος να συμμετέχει, και να διασκεδάσει.

Αναλυτικά οι εκδηλώσεις :

* Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013 (Τσικνοπέμπτη)
ΚΗΦΗ, ώρα 18.00
Εκδήλωση Τσικνοπέμπτης

 * Σάββατο 9 Μαρτίου 2013
- ΕΠΑΛ Ελ. Βενιζέλου, ώρα 12.00
Παιδικό Αποκριάτικο Πάρτι

 - Πολύκεντρο Σούδας, ώρα 19.00

Κυνήγι θησαυρού στα πλαίσια των Καρναβαλικών Εκδηλώσεων της Σούδας

Συνδιοργάνωση : Πρόσκοποι Χανίων, Πολιτιστικός Σύλλογος Σούδας

 Χορηγός:ΑΝΕΚ LINES

 

 * Κυριακή 10 Μαρτίου 2013

-Πλατεία Κουνουπιδιανών Ακρωτηρίου, ώρα 11.00 Αποκριάτικο Πάρτι

 

-Καρναβάλι Σούδας, ώρα 15.00 

Συνδιοργάνωση : Πολιτιστικός Σύλλογος Σούδας, Σύλλογος Καταστηματαρχών Σούδας

 

  * Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013

αφίσσα

την Πέμπτη 14 Mαρτίου 2013, οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν με δωρεάν διαδρομές για όλους που θα πραγματοποιήσει το «Μετρό των Χανίων»-τρενάκι που θα μεταφέρει πολυάριθμες ομάδες ντυμένες με χρώματα στους «σταθμούς» πάρτι της διαδρομής, από τις 6 το απόγευμα στο Εμπορικό Κέντρο της πόλης στις οδούς Χατζημιχάλη Γιάνναρη – Σκαλίδη – Μαργουνίου – Κυδωνίας – Πλατεία 1866 – Νικολάου Πλαστήρα – Ανδρέα Παπανδρέου – Πλατεία Δικαστηρίων – Χ.Πλουμιδάκη - ΤΖανακάκη με αφετηρία και τερματικό σταθμό την Δημοτική Αγορά και από τις 9 το βράδυ στα καφέ μπαρ και εστιατόρια που συμμετέχουν κάνοντας πάρτι.

Συνδιοργάνωση : Σύλλογος Εστίασης, Εμπορικός Σύλλογος Χανίων, Ε.Β.Ε.Χ.

 

 * Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013

  • αφίσσα
  • Παιδικό Αποκριάτικο Πάρτι- Αγία Μαρίνα, «Χαζήρειο» Πολιτιστικό Κέντρο Άνω Αγία Μαρίνα, ώρα 17.00

 

 

 

 

 

 


αφίσσα Οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν με δωρεάν διαδρομές για όλους που θα πραγματοποιήσει το «Μετρό των Χανίων»-τρενάκι που θα μεταφέρει πολυάριθμες ομάδες ντυμένες με χρώματα στους «σταθμούς» πάρτι της διαδρομής, από τις 6 το απόγευμα στο Εμπορικό Κέντρο της πόλης στις οδούς Χατζημιχάλη Γιάνναρη – Σκαλίδη – Μαργουνίου – Κυδωνίας – Πλατεία 1866 – Νικολάου Πλαστήρα – Ανδρέα Παπανδρέου – Πλατεία Δικαστηρίων – Χ.Πλουμιδάκη - ΤΖανακάκη με αφετηρία και τερματικό σταθμό την Δημοτική Αγορά και από τις 9 το βράδυ στα καφέ μπαρ και εστιατόρια που συμμετέχουν κάνοντας πάρτι.

Πάρτυ στην Πλατεία 1866:  Στις 6:30 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί ένα μεγάλο πάρτυ, με ζογκλέρικά - ταχυδακτυλουργικά - σχοινοβατικά και μαγικά κόλπα, και πολλή μουσική μέσω του Max FM σ’ ένα αποκριάτικο πάρτι που θα ακουστεί σε όλη την πόλη. Ο σταθμός θα εκτελέσει το πρόγραμμά του με μουσική και μηνύματα από την πλατεία ενώ θα πλαισιωθεί και με πολλαπλές  δραστηριότητες: χορευτές-animateur-zogler, χορός tango από ομάδα χορευτών. Eνώ κατά την διάρκεια της εκδήλωσης θα στηθεί πάγκος με κεράσματα στο κέντρο της πλατείας, που θα προσφέρουν  οι καταστηματάρχες της περιοχής.

Συνδιοργάνωση : Σύλλογος Εστίασης, Εμπορικός Σύλλογος Χανίων, Ε.Β.Ε.Χ, με την πολύτιμη βοήθεια των Κασταστηματαρχών της Πλατεία  1866

 

* Σάββατο 16 Μαρτίου 2013

αφίσσα

Το τριήμερο κορυφώνεται το Σάββατο 16 Μαρτίου στις 12 το μεσημέρι, όπου και θα πραγματοποιηθεί αποκριάτικο πάρτι στην οδό Τσουδερών με ζογκλέρ,ξυλοπόδαρους και Djs, σε ένα μoυσικό ξεφάντωμα με πολλά χρώματα. Η εκδήλωση του Σαββάτου θα έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα με στόχο την ενίσχυση των κοινωνικών και φιλανθρωπικών δομών του τόπου μας: Κ.Η.Φ.ΑΜΕΑ, ΕΛΕΠΑΠ, ΚΗΦΑΠ ΜΕΓΑΛΟΧΑΡΗ,ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ.

Συνδιοργάνωση : Σύλλογος Εστίασης, Εμπορικός Σύλλογος Χανίων, Ε.Β.Ε.Χ.

 

αφίσσα – Αίθουσα Πολιτιστικού Συλλόγου Βαρυπέτρου, ώρα 17.00
Παιδικό Αποκριάτικο Πάρτι

 * Κυριακή 17 Μαρτίου 2013
 

 

 

 

 

Κάψιμο καρνάβαλου στην πλατεία Σούδας με κλόουν και μουσική στα πλαίσια των Καρναβαλικών Εκδηλώσεων της Σούδας, ώρα 18.00

Συνδιοργάνωση : Πολιτιστικός Σύλλογος Σούδας, Σύλλογος Καταστηματαρχών Σούδας,


Καθαρά Δευτέρα 18 Μαρτίου 2013

από τις 11.00 το πρώι - Γιορτάζουμε τα Κούλουμα στο πάρκο του Δήμου μας, των Αγίων Αποστόλων, με χορό, τραγούδι, μουσική, χαρταετούς και πολλές άλλες δράσεις.

αφίσσα

σποτ