Είσοδος      |     
Αρχείο δράσεων για τα Αδέσποτα Ζώα

16/12/13, Αυτές τις ημέρες κάνε ένα δώρο στον εαυτό σου… Υιοθέτησε ένα αδέσποτο

Αυτές τις ημέρες κάνε ένα δώρο στον εαυτό σου… Υιοθέτησε ένα αδέσποτο

Σε μια νέα πρωτότυπη καμπάνια ευαισθητοποίησης των πολιτών για την προώθηση της υιοθεσίας των αδέσποτων ζώων προχωρά η Δημοτική Αρχή των Χανίων.

Με σύνθημα “Αυτές τις ημέρες κάνε ένα δώρο στον εαυτό σου… Υιοθέτησε ένα αδέσποτο” ο Δήμος Χανίων δημιούργησε μια εορταστική  αφίσα, για να ευχηθεί Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά στους δημότες του, παροτρύνοντας τους ταυτόχρονα να υιοθετήσουν ένα από τα αδέσποτα ζώα που αναζητούν στέγη και θαλπωρή.

Μάλιστα, μέσω του προγράμματος υιοθεσίας αδέσποτων ζώων που «τρέχει» η Δημοτική Αρχή των Χανίων σε συνεργασία με τις Φιλοζωικές Οργανώσεις του Δήμου, έχουν υιοθετηθεί, έως σήμερα, 10 αδέσποτα σκυλιά και 3 γάτες.

Η καμπάνια αυτή του Δήμου Χανίων έρχεται σε συνέχεια των προηγούμενων πρωτοβουλιών του με την έκδοση του φυλλαδίου με τίτλο «Συμβιώνω με τα ζώα γύρω μου» το οποίο απευθυνόταν σε μαθητές σχολείων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης αλλά και του φυλλαδίου ενημέρωσης υπεύθυνου κηδεμόνα δεσποζόμενων ζώων με τίτλο «Αγαπήστε τα ζώα».

Εφόσον κάποιος θέλει να υιοθετήσει ένα αδέσποτο ζώο δεν έχει παρά να επικοινωνήσει με το Δήμο Χανίων στα τηλέφωνα 28213 41643/41645 ή μέσω email στην ηλεκτρονική διεύθυνση: d-oikanap@chania.gr. Όλα τα αδέσποτα ζώα που δίνονται για υιοθεσία από το Δήμο Χανίων φέρουν ηλεκτρονική σήμανση και έχουν ενημερωμένο βιβλιάριο υγείας.