Είσοδος      |     
Αρχείο

03/08/2007, Χαιρετισμός του Δημάρχου Χανίων τη Διοργάνωση "Αγροτικός Αύγουστος - Γη και Πολιτισμός"

Ημερομηνία:  3 Αυγ 2007

Χαιρετισμός του Δημάρχου Χανίως, ως Προέδρου της ΤΕΔΚ στη Διοργάνωση "Αγροτικός Αύγουστος - Γη και Πολιτισμός"

Ως Πρόεδρος της Τοπικής Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων Ν. Χανίων (Τ.Ε.Δ.Κ.) και Δήμαρχος Χανίων χαιρετίζω τη διοργάνωση «Αγροτικός Αύγουστος -Γη και Πολιτισμός», που πραγματοποιείται στο Παλιό Λιμάνι των Χανίων, από τις 3 έως τις 12 Αυγούστου.
Πρόκειται για έναν κύκλο δραστηριοτήτων, με ξεχωριστό ενδιαφέρον, καθώς στοχεύει στην προβολή και την προώθηση των τοπικών προϊόντων ποιότητας.
Οι φετινές εκδηλώσεις επικεντρώνονται και προβάλλουν τον αγροτουρισμό, τις διάφορες δηλ. τουριστικές δραστηριότητες μικρής κλίμακας, οικογενειακής ή συνεταιριστικής μορφής, που αναπτύσσονται σε αγροτικό χώρο από ανθρώπους, που απασχολούνται με τη γεωργία. Οι εναλλακτικές λύσεις, που δίδονται μέσω του αγροτουρισμού στην απασχόληση των αγροτών, η βελτίωση του εισοδήματος τους και η κοινωνική αναβάθμιση των αγροτικών περιοχών καθιστούν την έννοια της εναλλακτικής αυτής μορφής τουρισμού εξέχουσας σημασίας.
Παράλληλα, η συμμετοχή και η εκπροσώπηση των Δήμων του Νομού Χανίων στη διοργάνωση αποτελεί γεγονός, που προσδίδει στις εκδηλώσεις «Αγροτικός Αύγουστος - Γη και Πολιτισμός» ποικιλία τοπικών προϊόντων και χαρακτηριστικών.
Εύχομαι κάθε επιτυχία στη διοργάνωση με τη βεβαιότητα χρόνο με τον χρόνο να επιτυγχάνεται η περαιτέρω αναβάθμιση των εκδηλώσεων.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Τ.Ε.Δ.Κ. Ν. ΧΑΝΙΩΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΧΑΝΙΩΝ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΙΡΒΙΔΑΚΗΣ

Θέμα:  Ομιλίες Παρουσιάσεις-Βιρβιδάκη

Εκδότης:  Δήμος Χανίων