Είσοδος      |     
Ο Δήμος
Δημοτικό Συμβούλιο

Καλογριδάκης Μιχαήλ


 

Επώνυμο Καλογριδάκης
Όνομα Μιχαήλ
Επαγγελματική  Κατάσταση Ελεύθερος Επαγγελματίας
Συνδυασμός Για τα Χανιά (Π.Σημανδηράκης)
Εκλογική Περιφέρεια Ακρωτηρίου
Σύντομο Βιογραφικό

Γεννήθηκε το 1982 στα Χανιά. Από τα 6 του χρόνια κατοικεί στον πανέμορφο Άγιο Ονούφριο Ακρωτηρίου. Ζώντας σε μια περιοχή μακριά από τα φώτα της πόλης, έχει βιώσει την δυσανάλογη ανάπτυξη του βιοτικό επίπεδου, σε ότι αφορά τις υποδομές, σε σχέση με την ραγδαία αύξηση του πληθυσμού.

Πήγε σχολείο στα Κουνουπιδιανά και αποφοίτησε από το Ε.Π.Λ.ΧΑΝΙΩΝ. Το 2008 πήρε το πτυχίο του, στην επικοινωνιακή διαφήμιση (Communication Marketing), από το Αμερικάνικο κολλέγιο Αθηνών ( DEREE) . Από το 2011 ασχολείται με τον τουριστικό κλάδο, έχοντας την προσωπική του επιχείρηση με έδρα τον Άγιο Ονούφριο, προμηθεύοντας μαγαζιά σε όλο τον Nομό με τουριστικά είδη, συνεργαζόμενος με τις εκδόσεις "Αφοί Μαρματάκη" με έδρα τον Παζινό Ακρωτηρίου. Παράλληλα από το 2012 καλλιεργεί βιολογική Μαλοτήρα και Μαντζουράνα στον Ομαλό, λίγο πριν το φαράγγι της Σαμαριάς!

Σεβόμενος τις αξίες που έχει πάρει από τους γονείς του, Ιωάννη και Ευαγγέλια Καλογριδάκη, την αγάπη που έχει δεχτεί από την αδελφή του Μαρία και τον κύκλο του, δεν παραμέλησε να ζει τις στιγμές του τόπου του και να συνυπάρχει με τους συμπολίτες του με αξιοπρέπεια. Το 2011 συμμετείχε στον πολιτιστικό σύλλογο του Αγίου Ονούφριου για μια διετία ως πρόεδρος και εκεί αντιμετώπισε για πρώτη φορά, όλα αυτά που τον ενοχλούν σαν δημότη Χανίων και νέο άνθρωπο. Ηταν αντιπρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Κουνουπιδιανών από το 2014 - 2019. Η μέχρι τώρα ενασχόληση του με τα κοινά, τον έκανε να καταλάβει ότι αν αναλάβουν άνθρωποι ανιδιοτελής, με όραμα και όρεξη για δουλειά, την διοίκηση του Δήμου μας, τα ΧΑΝΙΑ μας μπορούν να γίνουν σημείο αναφοράς σε όλο τον κόσμο!