Είσοδος      |     
Ο Δήμος
Προηγούμενες Δημοτικές Αρχές

Βιογραφικό Σημείωμα του Αντιδημάρχου & δημοτικού συμβούλου Παναγιώτη Ταβουλάρη


Ταβουλάρης Παναγιώτης

Ονοματεπώνυμο: Ταβουλάρης Παναγιώτης

Ημερομηνία γεννήσεως: 19 Οκτωβρίου 1962

Τόπος γεννήσεως: Χανιά

Σπουδές: Πτυχιούχος Ιατρικής

Επαγγελματική κατάσταση: Χειρούργος - Ορθοπεδικός - Τραυματιολόγος

 

Βιογραφικό Σημείωμα του Παναγιώτη Ταβουλάρη

Ημερομηνία Γεννήσεως 19.10.1962 στα ΧΑΝΙΑ ΚΡΗΤΗΣ
Ο Πατέρας μου ήταν ο Ιωάννης Ταβουλάρης τμηματάρχης Ναυστάθμου Κρήτης και Άρχων Πρωτοψάλτης της Ιεράς Μητροπόλεως Κυδωνίας και Αποκορώνου.

Τελείωσα την κατωτέρα εκπαίδευση και πέτυχα 1ος στις εξετάσεις Γυμνασίου το 1974, 2ος στις Πανελλήνιες εξετάσεις Γενικών Λυκείων 1977 στο Ζ'' Γυμνάσιο Παγκρατίου,2ος στις απολυτήριες Λυκείου από το Α'' Λύκειο Αρρένων Χανίων. Πέτυχα στην Ιατρική σχολή του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με σειρά 37ος σε 221 επιτυχόντες το 1980 και έλαβα Πτυχίο Ιατρικής στις 3/12/1986.

Ενεργό μέλος της ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης και εκλεγμένο μέλος της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Ιατρικής από το 1981-1986 και στη συνέχεια της ΟΝΝΕΔ Χανίων.

 

Υπηρέτησα στρατευμένος επί 14 μήνες στην Ορθοπεδική κλινική του Ναυτικού Νοσοκομείου Κρήτης και επί 11μηνο ως Ιατρός στον Ναύσταθμο Σαλαμίνος (Κ.Ε.ΣΑΚ) ξεκίνησα δε ειδικότητα ,μετά 13 μήνες υπηρεσίας στο αγροτικό ιατρείο Δελιανών Κισσάμου , το 1990 στο Γ.Ν. Χανίων στην Β'' Χειρουργική κλινική και το 1991 στην Ορθοπεδική κλινική του Γ.Ν. Χανίων υπό τον μεγάλο μου δάσκαλο, Εμμ. Βαλυράκη.

Το 1993 διορίσθηκα στην Ζ'' Ορθ/κή κλινική του ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟΥ ΒΟΥΛΑ και μετεκπαιδευθείς στην κλινική Αθλητ. Κακώσεων του Νοσ. ΚΑΤ Κηφισιάς και στον Υπερηχογραφικό έλεγχο ισχίου παίδων στο Νοσ. Αγλαΐα Κυριακού, έλαβα ειδικότητα στις 16/2/1996 μεθ'' επαίνου (1ος) με καθηγητές τους αξιότιμους δασκάλους μου κ. Πανταζόπουλο, Τριανταφύλλου και Εξάρχου.

Μετεκπαιδεύτηκα σε αθλητικές κακώσεις και αρθροπλαστικη γόνατος και ισχίου στο νοσοκομείο St Thomas του Λονδίνου.

Επέστρεψα στα Χανιά και έκτοτε ιδιωτεύω. Έχω αποκτήσει Πτυχίο Καταδυτικής Ιατρικής, είμαι μέλος της επιστημονικής ένωσης Ορθοπεδικών Ασκληπιείου Βούλας, μιας εκ των μεγαλυτέρων της Ευρώπης, έχω δε μετεκπαιδευθεί σε Dynamic Axial Fixation , THR και TKR και σε Sports Surgery. Διετέλεσα γραμματέας του Ιατρικού Συλλόγου Χανίων την τριετία 1996-1999 και μέλος του ΔΣ την τριετία 2002-2005.

Χειρουργώ στην κλινική Γαβριλακη και ως υπεύθυνος αρθροσκοπικής χειρουργικής γόνατος. Είμαι εκλεγμένο μέλος του 5μελους επιστημονικού Συμβουλίου της κλινικής Γαβριλάκη

Είμαι Πρόεδρος του Κέντρου Αποκαταστάσεως Παίδων - Νέων Κρήτης (Ορφανοτροφείο + ΚΑΜΕΑ), αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Χανίων, Αντιπρόεδρος του Κέντρου Αρχιτεκτονικής Μεσογείου, Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Γηροκομείου Χανίων και Αντιπρόεδρος των ΚΑΠΗ Πλην του 2ου. Πατέρας μιας κόρης, της Αφροδίτης.