main contentΜεταβείτε στο κύριο περιεχόμενο
top of page
\"random

10/1/05, Άδειες για ενοικίαση κοινοχρήστων χώρων

Ο Δήμος Χανίων καλεί τους καταστηματάρχες της πόλης των Χανίων οι οποίοι χρησιμοποιούν κοινόχρηστο χώρο για την τοποθέτηση εμπορευμάτων και τραπεζοκαθισμάτων, να προσέλθουν στην Οικονομική Υπηρεσία του Δήμου μέχρι τις 31 Ιανουαρίου, προσκομίζοντας τα απαραίτητα δικαιολογητικά, προκειμένου να τους χορηγηθεί άδεια κοινόχρηστου χώρου. Τα δικαιολογητικά αυτά είναι: 1. Αίτηση. 2.Ενημέρωση από το ταμείο του δήμου περί μη ο φειλών στον δήμο, για τέλη, φόρους, πρόστιμα ή εισφορές προς τον Δήμο ή νομίμου ρυθμίσεως τους. 3. Ταμειακή απόδειξη με το ΑΦΜ της επιχείρησης. 4. Φωτοτυπία της τελευταίας άδειας κοινόχρηστου χώρου που έχει χορηγηθεί. 5. Τοπογραφική αποτύπωση όπου να απεικονίζεται η θέση του καταστήματος, τα παρακείμενα κατα στήματα, οι είσοδοι και τα παράθυρα κατοικιών, το πλάτος της πρόσοψης. 6. Αδεια λειτουργίας καταστήματος στην οποία να προβλέπεται η ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων στον εξωτερικό χώρο. 7. Σύμφωνη γνώμη του αρμόδιου γραφείου Παλιάς Πόλης ή της Δ/νοης Πολεοδομίας του δήμου για τις περιοχές που ισχύουν ειδικά διατάγματα χρήσεως γης. Οσοι εκ των ενδιαφερομένων έχουν ήδη προσκομίσει τα δικαιολογητικά με αριθμό από 3 έως 7 για το έτος 2004, δύνανται να μην τα υποβάλουν εκ νέου εκτός και αν κριθεί αναγκαίο από την αρμόδια υπηρεσία. "Σύμφωνα με τον υπ'' αριθμ. ΠΔΣ 155/2001 (Κανονισμός χρήσης παραχωρούμενων κοινόχρηστων χώρων) μετά το πέρας της ανωτέρω καταληκτικής ημερομηνίας η Δημοτική Αστυνομία θα βεβαιώνει παραβάσεις στα καταστήματα που δεν έχουν εφοδιαστεί με την άδεια κοινόχρηστου χώρου και θα ε-πιβάλονται οι ανάλογες διοικητικές κυρώσεις σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 8, παρ. 3 του Ν. 1080/1980", επισημαίνεται στην ανακοίνωση του Δήμου Χανίων.

#Ανακοίνωση,#ΔΗΜΟΣ,#Χανιά

logo imageσυμβαίνει

Δημόσια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων: Στις 10/12/2019
Δημοτική Βιβλιοθήκη Χανίων: «Με το μωρό μου στη Βιβλιοθήκη»
Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμμετοχής στα τμήματα μάθησης του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης (Κ.Δ.Β.Μ.) Δήμου Χανίων
"Πνεύμονες και Περιβάλλον": Ομιλία στο ενοριακό κέντρο του Ι.Ν. Ευαγγελιστρίας, στις 11/12/2019
Παρουσιάζεται ο νέος τόμος “ΕΝ ΧΑΝΙΟΙΣ 2019”: Στις 11/12/2019 στο Θέατρο “Μίκης Θεοδωράκης”
Εορτασμός Μνήμης Όσιου Παταπίου στο Δημοτικό Γηροκομείο Χανίων
“Συζητώντας για την πρόληψη των εξαρτήσεων: Ο ρόλος της οικογένειας και του σχολείου”: Στις 11/12/2019 στο Πολύκεντρο Σούδας
Συνεχίζεται το πρόγραμμα δωρεάν ξεναγήσεων του Δήμου Χανίων την Κυριακή 08/12/2019
ΔΕΣ ΤΗ ΜΟΝΑΔΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ
ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΕΝΤΑΞΗ στη «Δομή Παροχής Βασικών Αγαθών: Κοινωνικό Παντοπωλείο, Παροχή Συσσιτίου ΔΗΜΟΥ ΧΑΝΙΩΝ»
Πρόγραμμα διακοπής καπνίσματος: Από τον Συμβουλευτικό Σταθμό του Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π. Δήμου Χανίων
Προγράμματα της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Χανίων για γονείς & παιδιά σε συνεργασία με τις Τοπικές Μονάδες Υγείας Χανίων (ΤΟΜΥ)
Έναρξη ομαδικών προγραμμάτων άθλησης & λειτουργία γυμναστηρίων: Από τον Δήμο Χανίων
Πλούσιες οι δράσεις για τα ΚΑΠΗ & τα Κέντρα Παιδικής Δημιουργίας: Από τον Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π.
Δράσεις αγωγής υγείας και ευαισθητοποίησης από την Κινητή Μονάδα Ενημέρωσης του Συμβουλευτικού Σταθμού του Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π.
Δημοτική Βιβλιοθήκη Χανίων: Νέα προγράμματα για γονείς & παιδιά