Είσοδος      |     
Χανιά μου
Chania Book Festival 2022

Πρόσκληση ενδιαφέροντος εθελοντών - 1o CBF


Ο Δήμος Χανίων και η Περιφέρεια Κρήτης με μεγάλη χαρά συνδιοργανώνουν φέτος το 1ο Φεστιβάλ Βιβλίου Χανίων από την Τετάρτη 29 Ιουνίου έως και την Κυριακή 3 Ιουλίου 2022.

Αν θέλετε να ζήσετε κι εσείς στον ρυθμό αυτής της μεγάλης γιορτής του βιβλίου στα Χανιά, παρέχοντας εθελοντικά υποστήριξη για τη διασφάλιση της ομαλής διεξαγωγής του πολιτιστικού προγράμματος, μπορείτε να στείλετε μια αίτηση συμμετοχής δηλώνοντας την πρόθεσή σας να γίνετε μέρος της ομάδας του Φεστιβάλ, με τα στοιχεία επικοινωνίας σας και ένα σύντομο βιογραφικό σημείωμα, στην ηλεκτρονική διεύθυνση chaniabookfestival@gmail.com μέχρι και τις 19 Ιουνίου. Οι δεξιότητες επικοινωνίας, η καλή γνώση της ελληνικής και αγγλικής γλώσσας -και βέβαια, η αγάπη σας για τα βιβλία!- είναι οι βασικές προϋποθέσεις για τη συμμετοχή σας.

Οι εθελοντές θα αποκτήσουν πολύτιμη εμπειρία από τη συνεισφορά τους στην υλοποίηση του πενθήμερου 1ου Φεστιβάλ Βιβλίου Χανίων, αναλαμβάνοντας αρμοδιότητες που σχετίζονται με την υποδοχή και την καθοδήγηση του κοινού και την επίβλεψη της ομαλής ροής των εκδηλώσεων, σε στενή συνεργασία πάντα με την ομάδα έργου.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη θετική ανταπόκρισή σας και θα χαρούμε να είστε μαζί μας σε αυτόν το νέο πολιτιστικό θεσμό που φιλοδοξεί να διευρύνει τη φιλαναγνωσία, αναδεικνύοντας τα Χανιά σε τόπο συνάντησης σημαντικών Ελλήνων και ξένων συγγραφέων, ακαδημαϊκών και διανοουμένων, και ανθρώπων του βιβλίου από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο.