Είσοδος      |     
Χανιά μου
Chania Book Festival 2024

Κάλεσμα σε εθελοντές για το 3ο Φεστιβάλ Βιβλίου Χανίων


Αγαπητές φίλες & φίλοι,

Με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνουμε ότι ο Δήμος Χανίων και η Περιφέρεια Κρήτης συνδιοργανώνουν το 3ο Φεστιβάλ Βιβλίου Χανίων από την Τετάρτη 26 έως και την Κυριακή 30 Ιουνίου 2024. Σας προσκαλούμε να γίνετε μέρος αυτής της μεγάλης γιορτής του βιβλίου, προσφέροντας εθελοντικά την υποστήριξή σας για τη διασφάλιση της ομαλής διεξαγωγής του πολιτιστικού προγράμματος.

Για να συμμετάσχετε ως εθελοντές/τριες, παρακαλούμε να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα: https://bit.ly/CBF2024-ethelontes έως και την Παρασκευή 21 Ιουνίου. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε την αίτησή σας μαζί με τα στοιχεία επικοινωνίας σας και ένα σύντομο βιογραφικό σημείωμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση: chaniabookfestival@gmail.com. Βασικές προϋποθέσεις για τη συμμετοχή σας είναι οι άριστες δεξιότητες επικοινωνίας, η καλή γνώση της ελληνικής και αγγλικής γλώσσας, και φυσικά, η αγάπη για τα βιβλία!

Οι εθελοντές θα αποκτήσουν πολύτιμη εμπειρία, συμβάλλοντας ενεργά στην υλοποίηση του πενθήμερου φεστιβάλ, αναλαμβάνοντας αρμοδιότητες που σχετίζονται με την υποδοχή και καθοδήγηση του κοινού, καθώς και την επίβλεψη της ομαλής ροής των εκδηλώσεων, πάντα σε στενή συνεργασία με την ομάδα έργου.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη θετική ανταπόκρισή σας και ανυπομονούμε να σας έχουμε μαζί μας στην τρίτη χρονιά αυτού του δυναμικού πολιτιστικού θεσμού. Το Φεστιβάλ Βιβλίου Χανίων φιλοδοξεί να διευρύνει τη φιλαναγνωσία, καθιστώντας τα Χανιά σημείο συνάντησης σημαντικών Ελλήνων και ξένων συγγραφέων, ακαδημαϊκών, διανοουμένων και ανθρώπων του βιβλίου από όλο τον κόσμο.

Με εκτίμηση,

 

Ο Δήμος Χανίων και η Περιφέρεια Κρήτης