Είσοδος      |     
Ο Δήμος
Πόλης Χρυσοχούς Κύπρου

Αδελφοποίηση με το Δήμο Πόλης Χρυσοχούς Κύπρου


Στις 3 Ιουνίου 2011, αντιπροσωπεία του Δήμου Χανίων με επικεφαλής τον Δήμαρχο Χανίων, Μανώλη Σκουλάκη, και τους Χριστίνα Φραγκογιάννη, Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων, Εμμανουήλ Σταματάκη, Πρώην Δήμαρχο Νέας Κυδωνίας, δημοτικό σύμβουλο Χανίων και υπηρεσιακούς παράγοντες, έγινε δεκτή μέσα σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα από τον Δήμαρχο της Πόλης Χροσοχούς, Άγγελο Γεωργίου προκειμένου να παρευρεθεί στις εκδηλώσεις για την επικαιροποίηση της αδελφοποίησης μεταξύ  των δύο Δήμων, στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος «Europe For Citizens - Town Twinning» σύμφωνα με την αριθμό απόφαση 363/2011 του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Χανίων.

Ο πρώην Δήμος Νέας Κυδωνίας που εντάχθηκε στο νέο Καλλικρατικό Δήμο Χανίων είχε υπογράψει πρωτόκολλο αδελφοποίησης με το Δήμο Πόλης Χρυσοχούς της Κύπρου στις 14/9/2010, βάσει της απόφασης 16/25-1-2010 του πρώην Δήμου Νέας Κυδωνίας και της από 1/2/2010 απόφασης του Δ.Σ. του Δήμου Πόλης Χρυσοχούς.

Η τελετή αδελφοποίησης πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο της Πόλης Χρυσοχούς, παρουσία της αποστολής του Δήμου Χανίων, του Δημάρχου και του Δημοτικού Συμβουλίου της Πόλης Χρυσοχούς καθώς και του Επισκόπου Αρσινόης.

Δείτε το σχετικό Δελτίο Τύπου.

Φωτογραφίες:

photo1

  photo2

photo3