Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2012 | 10/02/2012 10:02

10/2/2012, Εκδήλωση για την Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας των Α΄ και Ε΄ ΚΑΠΗ του Δήμου Χανίων

Tην πρωτοχρονιάτικη πίτα τους έκοψαν το Α΄ και το Ε΄ ΚΑΠΗ του Δήμου Χανίων στην περιοχή της Αμπεριάς του Δήμου Χανίων τη Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012, στις 4.μ.μ., πλημμυρισμένο από φίλους και φίλες.

 

Ο πατήρ - Δημήτρης ευλόγησε την εκδήλωση, παρουσία της Προέδρου του ΔΟΚΟΙΠΠ, Χρύσας Χαριτάκη - Μακράκη, των δημοτικών συμβουλών Χανίων Μανώλη Μαυρεδάκη και Μανώλη Φραγκάκη, της Προέδρου του Θεραπευτηρίου Χρονίων Παθήσεων, Αμαλίας Μπασιά.

Με πολλή συγκίνηση οι παρευρισκόμενοι αποχαιρέτησαν τη Ρούλα Παπαδογιωργάκη, την Κλαούντια Αποστολάκη  και την Ειρήνη  Μαρκογιαννάκη, που υπηρέτησαν για πολλά χρόνια το Α΄ ΚΑΠΗ.

Η υπεύθυνη του Α΄ ΚΑΠΗ, Εύη Καλλιβρετάκη, η Κατερίνα Βενη, και  η Ρούλα Κασσιμη με επικεφαλής τον Πρόεδρο των μελών του Α΄ ΚΑΠΗ, Ανδρέα,   οργάνωσαν ένα υπέροχο και γευστικό  γεύμα με πιλάφι και άφθονο κρασί.

Ψυχή της εκδήλωσης ήταν η Υπεύθυνη του Ε’ ΚΑΠΗ, Δήμητρα Βασιλογιαννάκη.

 «Οι πολίτες της 3ης ηλικίας δεν είναι απόμαχοι της ζωής. Τα ΚΑΠΗ αποτελούν χώρο έκφρασης, ζωντάνιας, ανάπτυξης της δημιουργικότητας, παροχής κοινωνικής φροντίδας και κάλυψης πολιτιστικών αναζητήσεων» δήλωσε η Πρόεδρος του ΔΟΚΟΙΠΠ, Χρύσα Χαριτάκη - Μακράκη.

P1