Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2012 | 08/02/2012 02:02

8/2/2012, Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας, στο Δ’ ΚΑΠΗ Αγίου Ιωάννη

Την  Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012, το Δ’ ΚΑΠΗ Αγίου Ιωάννη του Δήμου Χανίων, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα, στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσά του. 

Ο παπά Μανώλης Τζατζάνης ευλόγησε την εκδήλωση, παρουσία της προέδρου του ΔΟΚΟΙΠΠ Χρύσας Χαριτάκη - Μακράκη, των δημοτικών συμβουλών Χανίων Μανώλη Μαυρεδάκη και Μανώλη Φραγκάκη, της προέδρου του Θεραπευτηρίου Χρονίων Παθήσεων Αμαλίας Μπασιά κ.α.

«Στο μέτρο των δυνατοτήτων μας και των μέσων που διαθέτουμε,  ο Δημοτικός Οργανισμός Κοινωνικής Πολιτικής και Παιδείας στέκει δίπλα στον άνθρωπο και ιδιαίτερα αυτόν που μας έχει περισσότερο ανάγκη» δήλωσε η πρόεδρος του ΔΟΚΟΙΠΠ. Και συνέχισε:

«Εμπνευστής των δράσεων του ΔΟΚΟΙΠΠ  είναι ο Δήμαρχος   Μανώλης Σκουλάκης, ο οποίος νοιάζεται για το μέλλον αυτού του τόπου, του Δήμου μας,  και τους ανθρώπους του».

Η υπεύθυνη του ΚΑΠΗ κοινωνική λειτουργός  Γεωργία Μυλωνάκη,  η νοσηλεύτρια Αγγελική  Μποτίνη, η  Στέλλα Καλογεράκη, ο φυσικοθεραπευτής  Κώστας Κλινάκης, οι κυρίες που αγκαλιάζουν το ΚΑΠΗ  με αγάπη, οργάνωσαν ένα υπέροχο γευστικό απόγευμα με άφθονο φαγητό και ποτό και  μουσική από τους Ανδρέα Μαστραντωνάκη και Γιάννη Κρασάκη.

P1

P2