Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2012 | 25/04/2012 10:04

25/04/2012, Εθιμοτυπική επίσκεψη Ρώσων στρατιωτικών στο Δημοτικό Κατάστημα Χανίων

Εθιμοτυπική επίσκεψη στο Δημοτικό Κατάστημα Χανίων, πραγματοποίησαν την Δευτέρα 23 Απριλίου 2012 το απόγευμα, ο κυβερνήτης του πολεμικού ρωσικού πλοίου Vice Admiral KULAKOV” Πλοίαρχος Alexandr Stanislavovich, ο Πλοίαρχος Vladimir Alexandrovich, και ο Ακόλουθος Άμυνας της Ρωσίας στην Αθήνα, οι οποίοι συναντήθηκαν με τον Αντιδήμαρχο Χανίων και εκτελών χρέη Δημάρχου, Νίκο Ξυνίδη.


Καλωσορίζοντάς τους στα Χανιά, ο κ. Ξυνίδης,  εξέφρασε την πεποίθησή  του ότι θα μεταφέρουν στην πατρίδα τους τις καλύτερες εντυπώσεις για την πόλη μας και τους ανθρώπους της, συμβάλλοντας στην προβολή του τόπου μας σε μία δύσκολη, λόγω οικονομικής κρίσης περίοδο.

 

Σημειώνεται ότι το πλοίο έχει ελλιμενισθεί στο λιμάνι της Σούδας, στο πλαίσιο του προγράμματος συνεργασίας για το έτος 2012  του συμβουλίου ΝΑΤΟ και Ρωσίας καθώς και της εκπαίδευσης των ομάδων  Νηοψίας και Διοίκησης του εν λόγω πλοίου, στο Κέντρο Εκπαίδευσης Ναυτικής Αποτροπής (ΚΕΝΑΠ), σε πρακτικά αλλά και θεωρητικά αντικείμενα Ναυτικής Αποτροπής σε Επιχειρήσεις κατά της Πειρατείας

 

photo