Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2012 | 09/08/2012 12:08

9/8/12 Ικανοποίηση Μ. Σκουλάκη για την πορεία εργασιών στο πρώην Γυμνάσιο Μουρνιών: Επιτόπια επίσκεψη Δημάρχου Χανίων στο έργο

Επιτόπια επίσκεψη στον πρώην Γυμνάσιο Μουρνιών, όπου εκτελούνται οι εργασίες διαρρύθμισης και επισκευής του, προκειμένου να στεγάσει το Ειδικό Γυμνάσιο Χανίων, πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Χανίων, Μανώλης Σκουλάκης, συνοδευόμενος από την Αντιδήμαρχο αρμόδια σε θέματα Παιδείας, Χρυσούλα Χατζηδάκη, υπηρεσιακούς παράγοντες και τον εργολάβο του έργου.

Ο κ. Σκουλάκης εξέφρασε την ικανοποίησή του για την πορεία του εν λόγω  έργου, ενώ όπως διαβεβαίωσε ο εργολάβος -  για μία ακόμη φορά -   τους εκπροσώπους της Δημοτικής Αρχής, καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε οι εργασίες να έχουν ολοκληρωθεί  μέχρι τις αρχές Σεπτεμβρίου, δηλαδή πριν από την έναρξη της νέας σχολικής  χρονιάς.

Υπενθυμίζεται ότι  ο Δήμος Χανίων αποφάσισε να επισκευάσει και να αξιοποιήσει το πρώην Γυμνάσιο Μουρνιών, το οποίο δεν χρησιμοποιούνταν για έξι χρόνια περίπου, προκειμένου να μεταστεγαστεί εκεί το Ειδικό Γυμνάσιο Χανίων, το οποίο για πολλά χρόνια φιλοξενούνταν σε απαράδεκτες συνθήκες στο δώμα του Κέντρου Αποκατάστασης Παιδιών και Νέων Κρήτης.

Σημειώνεται ότι η μελέτη του έργου εκπονήθηκε από την Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Χανίων, ενώ το έργο, προϋπολογισμού 260.000 €, χρηματοδοτείται από ίδιους πόρους του Δήμου Χανίων.

p1