Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2012 | 08/06/2012 03:06

8/6/2012, Παρουσία πλήθους προσκυνητών: η εορτή των Αγίων Θεοδώρων στη νησίδα των Θοδωρού

Παρουσία πλήθους προσκυνητών, γιορτάστηκε την Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012, εορτή των Αγίων Θεοδώρων, το τρίκλιτο ομώνυμο εκκλησάκι που βρίσκεται στη νησίδα των Θοδωρού.

 Με την ευκαιρία της εορτής, ο Δήμος Χανίων σε συνεργασία με  την Ενορία Αγίας Μαρίνας και τη Διεύθυνση Δασών Χανίων διοργάνωσαν επίσκεψη στη νησίδα, η οποία  αποτελεί ένα από τα πια γνωστά σημεία αναφοράς του Δήμου μας, ανεξάρτητα από το γεγονός ότι μέχρι και σήμερα δεν είναι επισκέψιμη, παρά μόνο μια φορά τον χρόνο.

 Ωστόσο, όπως επανέλαβε  ο Δήμαρχος Χανίων, Μανώλης Σκουλάκης σε  δηλώσεις του από τη νησίδα, όπου βρέθηκε για την εορτή – συνοδευόμενος από τους Αντιδημάρχους Λευτέρη Αμπαδιωτάκη και Μανούσο Λιονάκη - ο Δήμος Χανίων, με τη συνεργασία του Υπουργείου Περιβάλλοντος και της Δ/νσης Δασών πρόκειται να  προχωρήσει το επόμενο διάστημα στην υπογραφή Προγραμματικής Σύμβασης, για την βελτίωση των υποδομών ευκολίας και την έναρξη της επισκεψιμότητας στη νησίδα των Θοδωρού καθ’ όλο το έτος.

 «Του χρόνου η νησίδα θα έχει αλλάξει σημαντικά όψη όσον αφορά τις υπάρχουσες υποδομές και θα είναι πλέον επισκέψιμη για το κοινό, δημότες και επισκέπτες, αναβαθμίζοντας έτσι σημαντικά και το τουριστικό προϊόν του Δήμου μας και ειδικά της περιοχής της Ν. Κυδωνίας», επεσήμανε για μία ακόμη φορά στις δηλώσεις του ο Δήμαρχος Χανίων.

P1

P2

P3