Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2012 | 01/08/2012 02:08

1/8/2012, Από τον Δήμο Χανίων: Σειρά συναυλιών με τον Λίνο Κόκοτο

Σειρά συναυλιών με τον Λίνο Κόκοτο, διοργανώνει ο Δήμος Χανίων, στο πλαίσιο  των πολιτιστικών του εκδηλώσεων «Φεστιβάλ Εκτός των Τειχών».

Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε σε συνέντευξη Τύπου, σήμερα Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012 ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Δημήτρης Λειψάκης, συναυλίες θα δοθούν: Την Κυριακή 5 Αυγούστου 2012 στο Φρούριο Κουλε στην Αρχαία Απτέρα, την Δευτέρα 6 Αυγούστου 2012 στο Δημοτικό Σχολείο Μουζουρά και την Τετάρτη 8 Αυγούστου 2012 στην Πλατεία Δαράτσου, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό και ώρα έναρξης 21.00.

Ο κ. Λειψάκης, απήθυνε κάλεσμα σε όλους τους Χανιώτες να παραβρεθούν και να απολαύσουν τις συναυλίες.

Από την πλευρά του ο Αντιδήμαρχος Χανίων, Λευτέρης Αμπαδιωτάκης, αρμόδιος για τις Δημοτικές Ενότητες  επεσήμανε ότι «στόχος του Φεστιβάλ Εκτός των Τειχών, είναι η πραγματοποίηση εκδηλώσεων σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου, οι οποίες στερούνταν άλλες χρονιές ανάλογων εκδηλώσεων, ώστε να δοθεί η δυνατότητα σε όλους τους δημότες να περάσουν μερικές ώρες ψυχαγωγίας και διασκέδασης».

Στο μεταξύ, όπως ανακοινώθηκε, ακυρώνεται λόγω τεχνικού προβλήματος, η προγραμματισμένη για αύριο Πέμπτη 2 Αυγούστου 2012 μουσική εκδήλωση «Με θέα το Αυγουστιάτικο Φεγγάρι», που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί  στους Τάφους των Βενιζέλων.

p1