Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2012 | 18/12/2012 01:12

18/12/12, Φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στα Χανιά: από το Δήμαρχο Μ. Σκουλάκη:

Στην πλατεία Δημοτικής Αγοράς μπροστά σε πλήθος κόσμου, δεκάδες παιδάκια και τους γονείς τους ο Δήμαρχος Χανίων Μανώλης Σκουλάκης έδωσε – τη Δευτέρα 17/12/2012, το βράδυ - το σύνθημα της φωταγώγησης του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου της Αγάπης και της Ελπίδας, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του δήμου εν’ όψει των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

 Την εκδήλωση φωταγώγησης πλαισίωσαν οι μουσικοί  Κώστας Πετράκης, Δήμητρα Κιάσσου και η πενταμελή ορχήστρα τους, σ’  ένα πλούσιο λαϊκό και παραδοσιακό πρόγραμμα.

 «Το μήνυμα, που θέλω να στείλω είναι τα φετινά Χριστούγεννα, να αφήσουμε λίγο πίσω τα προβλήματα της καθημερινότητας και ν’ ανταλλάξουμε ευχές ελπίδας και αγάπης για τις άγιες μέρες που έρχονται. Σ’ αυτή τη δύσκολη οικονομική συγκυρία ο Δήμος μας, θέλοντας να δώσει  χρώμα και ζωντάνια στην καθημερινότητα όλων μας - και πάνω από όλα χαρά στα μικρά παιδιά - έχει προγραμματίσει 132 εκδηλώσεις - όλες δωρεάν - με μουσική, χορό, θέατρο, κινηματογραφικές ταινίες για παιδιά, παραμύθια, κάλαντα, εκπαιδευτικά προγράμματα και εργαστήρια για μικρούς και μεγάλους, που ελπίζουμε να σας συναρπάσουν και να σας ταξιδέψουν…» ανέφερε στο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Χανίων.

 «Για τις φετινές μας εκδηλώσεις, αποφύγαμε τις δαπάνες χωρίς ωστόσο αυτό να σημαίνει ότι κάναμε εκπτώσεις στην ποιότητα των εκδηλώσεων ή στην αταλάντευτη επιθυμία μας να είμαστε δίπλα σε όλες και σε όλους τις μέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς» συμπλήρωσε ο κ. Σκουλάκης  ο οποίος υπογράμμισε ότι «με μία σειρά κοινωνικών δράσεων προσπαθούμε ως Δήμος να διευκολύνουμε αυτές τις Άγιες Ημέρες τους συνανθρώπους μας, που έχουν ανάγκη τη βοήθειά μας δίχως να ξεχνάμε ότι η βοήθεια προς το συνάνθρωπο αποτελεί καθημερινή πράξη ευθύνης και αλληλεγγύης».

 Τελειώνοντας ο κ. Σκουλάκης ευχήθηκε σε όλους τους πολίτες Καλά Χριστούγεννα με Υγεία, Αγάπη και Ελπίδα προσθέτοντας πως «το φως του Χριστουγεννιάτικου δέντρου και το φως των Άγιων Ημερών που θα ακολουθήσουν ελπίζουμε να ζεστάνει τις καρδιές όλων μας».

p1

p2

p3