Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2012 | 20/03/2012 01:03

20/3/2012, «Η οικογένεια στη σύγχρονη εποχή»: Πρόγραμμα στο πλαίσιο Σχολής Γονέων

Ο Δήμος Χανίων, στην προσπάθεια έγκαιρης διάγνωσης και αντιμετώπισης δύσκολων συμπεριφορών των παιδιών, αλλά και πρόληψης της ενδοσχολικής βίας, καλεί γονείς παιδιών όλων των ηλικιών, να συμμετάσχουν στις Σχολές Γονέων που λειτουργούν στα Χανιά με την εποπτεία του Ιδρύματος Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης του Υπουργείου Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων και συγκεκριμένα, στο πρόγραμμα «Η οικογένεια στη σύγχρονη εποχή – Δομή και λειτουργία της – γονεϊκοί ρόλοι – επικοινωνία και διαπροσωπικές σχέσεις – προβλήματα συμπεριφοράς των παιδιών κ.α.» (διάρκειας 50 ωρών).

 

Σκοπός του έργου των Σχολών Γονέων είναι η στήριξη των γονέων ώστε να μπορέσουν να ανταποκριθούν με επιτυχία στο σύνθετο και δύσκολο ρόλο τους, όπως αυτός διαμορφώνεται στις σύγχρονες κοινωνικοοικονομικές συνθήκες.

 

Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην υπεύθυνη των Σχολών Γονέων κ. Λίζα Εκκεκάκη, καθημερινά 3-9 μ.μ. στο τηλέφωνο 6972849666 και με ηλεκτρονικό μήνυμα στο lizekkek@otenet.gr, καθώς και στο Γρ. Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Χανίων στο τηλέφωνο 2821341621 και με ηλεκτρονικό μήνυμα στο t-paideia@chania.gr (κ. Ναπολέοντα Ξιφαρά).