Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2012 | 08/10/2012 11:10

8/10/12 , Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο «Αγροτικός Αύγουστος 2012» στην Αθήνα

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε στην Αθήνα (Πλατεία Κλαυθμόνος) η Παγκρήτια Έκθεση  «Αγροτικός Αύγουστος 2012», στο πλαίσιο της οποίας εκθέτες από όλη την Κρήτη, παρουσίασαν, υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων, ποιοτικά αγροτικά προϊόντα και είδη λαϊκής τέχνης από την Τετάρτη 3 έως την Κυριακή  14 Οκτωβρίου 2012.

 Οι κάτοικοι της πρωτεύουσας είχαν τη δυνατότητα να έλθουν σε επαφή με τα μοναδικής ποιότητας κρητικά προϊόντα και να ενημερωθούν για την κρητική διατροφή. Παράλληλα, γνώρισαν τα περίφημα είδη λαϊκής τέχνης, ενώ, σε πολλές περιπτώσεις «κλείστηκαν» από πλευράς παραγωγών εμπορικές συμφωνίες.

  Σύμφωνα με τους διοργανωτές, την έκθεση επισκέφθηκαν περίπου 100.000 άτομα.

 Υπενθυμίζεται ότι η έκθεση εγκαινιάστηκε από τον πρόεδρο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας, Κώστα Ασκούνη, παρουσία του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Αθανασίου Τσαυτάρη, του Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρου Αρναουτάκη, του Δημάρχου Χανίων, Μανώλη Σκουλάκη, Βουλευτών του Νομού Χανίων αλλά και άλλων Νομών  της Κρήτης, του Αντιδημάρχου Χανίων, αρμόδιου για τον πρωτογενή τομέα, Ελευθέριου Αμπαδιωτάκη, εκπροσώπων της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων και του Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Χανίων και πλήθος κόσμου.

  Ο «Αγροτικός Αύγουστος 2012» μεταφέρεται την Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012, στην Θεσσαλονίκη, στην Πλατεία Αρχαίας Αγοράς, όπου στις  18.00 θα γίνουν τα εγκαίνια από τον Δήμαρχο Γιάννη Μπουτάρη.

p1

p2