Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2012 | 22/02/2012 01:02

22/2/2012, Εθελοντική Αιμοδοσία στο Δημοτικό Κατάστημα των Χανίων

Με σύνθημα «Γίνε και Εσύ Χορηγός Ζωής» ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Χανίων «Ο Άγιος Ιωάννης», ο Σύλλογος Θαλασσαιμίας «Άγιοι Ανάργυροι» σε συνεργασία με τις Υπηρεσίες Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Χανίων και την αρμόδια Αντιδήμαρχο, Χρυσούλα Χατζηδάκη, διοργάνωσαν εθελοντική αιμοδοσία σήμερα, Τετάρτη 22/2/2011, το πρωί, στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων.  

 

Η κα. Χατζηδάκη αναφερόμενη στη διοργάνωση τη χαρακτήρισε ζωτικής σημασίας, προσθέτοντας ότι «στόχος μας είναι όλοι μαζί να δώσουμε λίγο αίμα ακόμα, να δώσουμε λίγη ελπίδα ακόμα, να δώσουμε ένα ακόμα δώρο ζωής, σε εκείνους που το χρειάζονται, γιατί σίγουρα ένας δεν φτάνει και μία φορά δεν είναι αρκετή». Η κα. Χατζηδάκη τόνισε ότι για το πολύτιμο αγαθό του αίματος, δυστυχώς δεν υπάρχει υποκατάστατο, παρατηρώντας ότι στη χώρα μας η ανεπάρκεια και η έλλειψη σε αίμα αποτελεί κατάσταση υπαρκτή.  

 

Από την πλευρά της η Πρόεδρος του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Χανίων «Ο Άγιος Ιωάννης», Δέσποινα Ροδουσάκη, χαρακτήρισε ικανοποιητική την προσέλευση του κόσμου και γνωστοποίησε ότι η επόμενη εθελοντική αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί στις 29 Φεβρουαρίου 2012 στην Αγία Μαρίνα.  

p1

p2