Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2012 | 02/02/2012 12:02

2/2/2012, Την Ένταξη των Σχολείων του Δήμου Χανίων στο Πρόγραμμα Σίτισης του Υπουργείου Παιδείας Ζητά με Επιστολή του προς την Υφυπουργό Παιδείας ο Δήμαρχος Χανίων

Την κατά προτεραιότητα ένταξη των σχολείων του Δήμου Χανίων στο πρόγραμμα σίτισης, που προτίθεται να υλοποιήσει το Υπουργείο Παιδείας, Δια βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων σε σχολεία, όπου έχουν παρατηρηθεί φαινόμενα υποσιτισμού μαθητών, ζητά με επιστολή του προς την Υφυπουργό Παιδείας, κα. Εύη Χριστοφιλοπούλου, ο Δήμαρχος Χανίων, Μανώλης Σκουλάκης.

 

Στην επιστολή του ο Δήμαρχος Χανίων επισημαίνει ότι το τελευταίο διάστημα έχουν αναφερθεί κρούσματα υποσιτισμού μαθητών και σε σχολεία του Δήμου Χανίων, προσθέτοντας χαρακτηριστικά ότι «σύμφωνα με υπολογισμούς μας το ποσοστό αυτό των μαθητών που χρήζουν βοήθειας, καθώς αδυνατούν να καλύψουν τις ανάγκες τους για την πρωινή σίτιση, προσεγγίζει το 1% του σχολικού πληθυσμού».

 

«Με την βεβαιότητα ότι θα ανταποκριθείτε θετικά στο αίτημα μας, παραμένω στη διάθεση σας για κάθε πληροφορία», καταλήγει στην επιστολή του ο Δήμαρχος Χανίων.