Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2012 | 26/07/2012 11:07

26/7/12 Επίσκεψη πολιτιστικών συλλόγων στον Δήμο Χανίων: Στα πλαίσια της 1ης «Συνάντησης παραδοσιακών συγκροτημάτων –ΑΡΟΔΑΜΟΣ 2012»

Τον Δήμο Χανίων επισκέφτηκαν σήμερα 26/7/2012, η Χορευτική ομάδα του Δήμου Επιδαύρου, το Ιστορικό Πολιτιστικό Κέντρο – Μουσείο Εθνάρχη Μακαρίου Γ’ Παναγιάς καθώς και ο Πολιτιστικός Σύλλογος  «ΑΡΟΔΑΜΟΣ», προκειμένου να εκφράσουν τις ευχαριστίες τους προς την Δημοτική Αρχή για την πολύ επιτυχημένη μουσικοχορευτική εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε χθες, 25/7/2012 στην πλατεία του πρώην Λιμενικού περιπτέρου, στο Ενετικό Λιμάνι

Τα μέλη των Συλλόγων υποδέχτηκαν  - λόγω απουσίας του Δημάρχου Χανίων - οι Αντιδήμαρχοι  Νίκος  Ξυνίδης (ως εκτελών χρέη Δημάρχου)  και Δημήτρης  Λειψάκης.

Ο κ. Ξυνίδης  ευχήθηκε «η συνεργασία να συνεχιστεί  και να έχουμε έτσι την ευκαιρία να γνωρίζουμε τον πολιτισμό και άλλων περιοχών της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού, αφού κάθε τόπος έχει την δική του ξεχωριστή ιστορία και πολιτισμό». Ευχήθηκε δε, καλή δύναμη αλλά και καλή συνέχεια στο έργο όλων .

Ο κ. Λειψάκης ευχαρίστησε τους Συλλόγους για «την πραγματικά πολύ ωραία βραδιά  που παρουσίασαν και που είχε την ευκαιρία πλήθος κόσμου να παρακολουθήσει».

Οι Πρόεδροι των φιλοξενούμενων Συλλόγων από την  Επίδαυρο  Δημήτρης Τόγιας και από την Κύπρο Ευθύμιος Αναστασίου,  ευχαρίστησαν με τη σειρά τους τη Δημοτική Αρχή για τη θερμή φιλοξενία που έτυχαν  αλλά και την ιδιαίτερα πετυχημένη εκδήλωση  και ευχήθηκαν να επαναληφθεί στο μέλλον .

Στα πλαίσια της επίσκεψης πραγματοποιήθηκε ανταλλαγή δώρων μεταξύ του Δήμου και των Συλλόγων .

p2

p1