Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2012 | 09/10/2012 02:10

9/10/2012, Μάγεψε η Νορβηγική ορχήστρα του Igor Rybak: Πλήθος κόσμου στη συναυλία που δόθηκε στον Ι.Ν. Αγ. Νικολάου Σπλάντζιας

Μία μοναδική συναυλία κλασικής μουσικής, από τη διάσημη, Νορβηγική ορχήστρα του Igor Rybak, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι Χανιώτες βρέθηκαν το βράδυ της περασμένης Παρασκευής 5 Οκτωβρίου 2012 στην εκκλησία του Αγ. Νικόλαου Σπλάντζιας.

Η 20μελής ορχήστρα, αποτελούμενη από νέους ηλικίας 12 έως 18 χρονών, μάγεψε το πολυπληθές κοινό, το οποίο είχε κατακλύσει το εσωτερικό του ναού.

 «Η μουσική ενώνει τους λαούς, είναι τρόπος ζωής και έκφρασης», επεσήμανε στον χαιρετισμό του ο Αντιδήμαρχος Χανίων, αρμόδιος σε θέματα Πολιτισμού, Δημήτρης Λειψάκης, προσθέτοντας ότι «μας  συγκινεί το γεγονός ότι η συγκεκριμένη ορχήστρα επέλεξε να επισκεφθεί τα Χανιά για να γνωρίσει από κοντά την κουλτούρα, τον πολιτισμό και τους ανθρώπους του τόπου μας».

Από την πλευρά της η εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος σε θέματα Τουρισμού, Μαρία Κοκκινάκη, ευχαρίστησε τη νορβηγική ορχήστρα για «την τιμή που μας κάνει με την επίσκεψή της στην πόλη μας».

p1

p2

p3

p4