Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2012 | 28/12/2012 04:12

28/12/12 , Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού της Νέας Κυδωνίας ενισχύει το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Χανίων

Το Δημαρχείο Χανίων επισκέφθηκαν σήμερα Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου, παιδιά – γονείς προπονητές και παράγοντες της Ακαδημίας ποδοσφαίρου της Νέας Κυδωνίας προκειμένου να προσφέρουν είδη για το Κοινωνικό Παντοπωλείο  και να βοηθήσουν συμπολίτες και οικογένειες  που  το έχουν ανάγκη .

 

Τους  νέους ποδοσφαιριστές , υποδέχθηκαν   με μεγάλη χαρά ο Δήμαρχος Χανίων , Μανώλης Σκουλάκης ,  η Αντιδήμαρχος αρμόδια σε θέματα Κοινωνικής Πολιτικής και Παιδείας, κ. Χρυσούλα Χατζηδάκη  και ο Αντιδήμαρχος αρμόδιος σε θέματα Αθλητισμού κ. Δημήτρης Λειψάκης  .

 

 

 Η κα Χατζηδάκη    επεσήμανε πόσο σημαντική είναι η σημερινή χειρονομία των παιδιών που μέσα από τέτοιες δραστηριότητες αλληλεγγύης θα βοηθήσουν συνανθρώπους μας  και θα κάνουν σίγουρα ευτυχισμένα αρκετά παιδιά τις ημέρες αυτές .

 

Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι σήμερα καθώς  βλέπουμε ότι Αθλητισμός και Κοινωνική Πρόνοια συνδέονται  αποδεικνύοντας ότι σε περιόδους οικονομικής κρίσης όταν είμαστε ενωμένοι τα καταφέρνουμε καλύτερα  τόνισε ο κ. Λειψάκης .

 Ο Δήμαρχος με την σειρά του ευχαρίστησε από καρδιάς  τα παιδιά, τους γονείς τους , τους προπονητές και τη Διοίκηση της Ακαδημίας  που από την πλευρά τους με την πολύ σημαντική χειρονομία τους, η προσφορά τους πιάνει τόπο και  ενισχύουν το έργο του Κοινωνικού παντοπωλείου  .

 Ενώ επεσήμανε ότι  ’ Σε  αυτόν τον διαρκή  αγώνα’’  με αυξημένο το αίσθημα κοινωνικής ευθύνης  προσπαθούμε να υλοποιήσουμε δράσεις  ενίσχυσης των οικονομικά ασθενέστερων με  στοχευμένες πάντα ενέργειες  και έτσι 310 οικογένειες  που το έχουν ανάγκη με  βάση  αντικειμενικά κριτήρια  , ενισχύονται μηνιαία  αποδεικνύοντας  έμπρακτα ότι η  κοινωνική συνοχή και αλληλεγγύη στον τόπο μας είναι   ουσιαστική  .

 Εκ μέρους του Δ.Σ. της Ακαδημίας εκφράστηκαν ευχαριστίες για την συνεργασία και διαβεβαίωσαν το Δήμαρχο Χανίων ότι θα συνεχίσουν να στηρίζουν τις κοινωνικές δομές του Δήμου Χανίων .

p1

p2