Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2012 | 27/07/2012 10:07

27/07/2012, Αναφορά της Νορβηγικής εφημερίδας "The Oslo Times" στο Μ. Σκουλάκη: το χαρακτηρίζει ως ένα από τους πιο επιτυχημένους Έλληνες Δημάρχους

Μετά από το τη Γερμανική εφημερίδα «die Welt», η οποία σε δημοσίευμα της, έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο έργο του Δημάρχου Χανίων Μανώλη Σκουλάκη στο Δήμο Χανίων συμπεριλαμβάνοντας τον ανάμεσα στους τρεις πιο επιτυχημένους Έλληνες Δημάρχους, ένα ακόμα δημοσίευμα –αυτή τη φορά από τη από τη Νορβηγική εφημερίδα “Τhe Oslo Τimes” –αναφέρεται στο Δήμαρχο Χανίων χαρακτηρίζοντας τον ως «πρόσωπο σεβαστό» και ως «έναν από τους πιο επιτυχημένους Δημάρχους στην Ελλάδα, παρά την οξεία (οικονομική) κρίση που αντιμετωπίζει η χώρα».

 

Το δημοσίευμα με τίτλο «Χανιά, Ελλάδα: Συνάντηση με τον αξιότιμο Δήμαρχο» («Chania, Greece - A Meeting with the Honorable Mayor») αναφέρεται στην πρόσφατη συνάντηση που είχε ο αρχισυντάκτης της εφημερίδας, H. Mokhtar με το Δήμαρχο Χανίων και την Εντεταλμένη Σύμβουλο για θέματα Τουρισμού, Μ. Κοκκινάκη κατά τη διάρκεια της οποίας, συζητήθηκαν θέματα που άπτονται της τουριστικής ανάπτυξης των Χανίων και των ενεργειών που μπορούν να συμβάλλουν στην περαιτέρω ενδυνάμωση του τουριστικού τομέα.

 

Φωτογραφίες