Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2012 | 21/08/2012 02:08

21/8/2012, Συνάντηση Δημάρχου Χανίων, Μ. Σκουλάκη με την διοίκηση της ΠΑΕ Αθλητικός Όμιλος Χανιά

Συνάντηση με την  διοίκηση της ΠΑΕ Αθλητικός Όμιλος Χανιά (ΑΟΧ), είχε σήμερα, Τρίτη 21 Αυγούστου 2012, στο γραφείο του, ο Δήμαρχος Χανίων, Μανώλης Σκουλάκης, παρουσία των αρμοδίων Αντιδημάρχων, Κώστα Πρωτοπαπαδάκη και Δημήτρη Λειψάκη, καθώς και του εντεταλμένου Δημοτικού Συμβούλου σε θέματα Αθλητισμού, Νίκου Βλαζάκη.

Στο πλαίσιο της συνάντησης – η οποία πραγματοποιήθηκε κατόπιν προσκλήσεως του Δημάρχου Χανίων -  ο κ. Σκουλάκης και σε απάντηση αιτήματος του ΑΟΧ, για την χρήση του γηπέδου Περιβολίων, τόνισε ότι ο Δήμος Χανίων δεν έχει αντίρρηση ως προς το θέμα αυτό, ωστόσο βάση  εγγράφου της Super League προς την ΠΑΕ Α.Ο. Πλατανιάς, το οποίο κοινοποιείται στον Δήμο Χανίων,  καθίσταται σαφές  ότι «σύμφωνα με τον Κανονισμό Αγώνων ποδοσφαίρου της ΕΠΟ, στα γήπεδα που αγωνίζονται ομάδες Α’ Εθνικής απαγορεύεται ο ορισμός άλλων αγώνων επαγγελματικού ή ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. Τυχόν χρησιμοποίηση των γηπέδων αυτών για ειδικές περιπτώσεις… γίνονται μόνο μετά από έγγραφη άδεια της διοργανώτριας… Επιπροσθέτως, θα πρέπει να διασφαλίζεται ότι η χρήση του αγωνιστικού χώρου δεν θα υπερβαίνει τις τέσσερις ώρες εβδομαδιαίως…».

Ο Δήμαρχος Χανίων, επεσήμανε στον Πρόεδρο της ΠΑΕ κ. Νικόλαο Λαγομιτζή και στα παραβρισκόμενα μέλη της διοίκησης, ότι η Δημοτική Αρχή είναι διατεθειμένη να συνεργαστεί προς την κατεύθυνση εξεύρεσης εναλλακτικού γηπέδου για χρήση από τον Α.Ο. Χανιά.

Ωστόσο, η στάση της  διοίκησης της ΠΑΕ, ήταν άκαμπτη και η συνάντηση έληξε χωρίς αποτέλεσμα.

P1

P2