Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2012 | 18/06/2012 01:06

18/6/2012, Ανακοίνωση Δήμου Χανίων για προσφερόμενες θέσεις εργασίας στην Πάφο στον τομέα του Τουρισμού

Με επιστολή του προς το Δήμο Χανίων, το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο του Δήμου Πάφου - Δήμου αδελφοποιημένου με αυτόν τον Χανίων – γνωστοποιεί ότι μέσα στα πλαίσια της ευαισθητοποίησης του με την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα και των προσπαθειών που καταβάλλει για υποστήριξη των Ελλήνων αδερφών του και ιδιαίτερα των δημοτών των αδελφοποιημένων Δήμων του δικτύου Πάφου - προτίθεται όπως συμβάλλει στη διευθέτηση εργασίας ανέργων, στους τομείς του Τουρισμού και άλλων συναφών κλάδων.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Δήμος Χανίων, καλεί όσα άτομα ενδιαφέρονται να εργαστούν στην Πάφο σε τουριστικά και άλλα συναφή επαγγέλματα, όπως αποστείλουν το βιογραφικό τους ηλεκτρονικά (σε μορφή doc) στη διεύθυνση: politis@chania.gr (Γραφείο Πληροφόρησης και Προώθησης της Απασχόλησης Δήμου Χανίων, τηλ. 28213 41766), προκειμένου εν συνεχεία αυτά να προωθηθούν στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πάφου.

Διευκρινίζεται ότι το Επιμελητήριο Πάφου με τη σειρά του θα προσπαθήσει μέσω  των μελών του αλλά και γενικότερα του Επιχειρηματικού κόσμου της Πάφου να διευθετηθεί εργασία για όσο το δυνατό περισσότερους ενδιαφερόμενους.