Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2012 | 22/03/2012 01:03

22/3/2012, Κυκλοφορία οχημάτων κατά τον εορτασμό της επετείου της 25ης Μαρτίου 1821

Από την Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών, Τμήμα Ηλεκτρομηχανολογικών έργων και Κυκλοφορίας του Δήμου Χανίων, ανακοινώνεται το πρόγραμμα  κυκλοφορίας των οχημάτων κατά τον εορτασμό της επετείου της 25ης Μαρτίου 1821.

 

α) Απαγορεύεται η κυκλοφορία και στάθμευση κάθε οχήματος στις οδούς: ΗΡΩΩΝ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ - ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ - Χ.ΜΙΧΑΛΗ ΓΙΑΝΝΑΡΗ - ΧΑΛΗΔΩΝ  και ΑΠΟΚΟΡΩΝΟΥ μέχρι τη διασταύρωση με την οδό ΚΥΔΩΝΙΑΣ, από τις 08.00 μέχρι το πέρας της παρέλασης της 25-3-2012.

 

β) Απαγορεύεται η κυκλοφορία και στάθμευση κάθε οχήματος: 1) στην οδό ΗΡΩΩΝ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ και στη διασταύρωση της με την οδό ΤΣΟΝΤΟΥ ΒΑΡΔΑ μέχρι την ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ, 2) στην οδό ΕΛ .ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ στο τμήμα που ανήκει στην ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ και 3) επί της ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ από τις ώρες 10.00 μέχρι το πέρας της παρέλασης.

 

γ) Απαγορεύεται η κυκλοφορία και στάθμευση κάθε οχήματος στην οδό ΒΑΛΑΩΡΙΤΟΥ κατά την 23-3-2012 και από τις 08.00 μέχρι το πέρας των καταθέσεων των στεφάνων στο Μνημείο και κατά την 25-3-2012 από τις 08.00 μέχρι το πέρας της παρέλασης. Η απαγόρευση ισχύει και για τον πέριξ του Μνημείου χώρο.

 

δ) Των παραπάνω απαγορεύσεων εξαιρούνται τα οχήματα των Επισήμων, καθώς και αυτά που μεταφέρουν προσωπικό, που λαμβάνει μέρος στις εορταστικές εκδηλώσεις της Εθνικής επετείου.

 

ε) Η αστική συγκοινωνία ΝΕΑΣ ΧΩΡΑΣ - ΛΕΝΤΑΡΙΑΝΩΝ κατά την ημέρα της 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ 2012 θα εκτελείται από τις 08.00 μέχρι το πέρας της παρέλασης δια των οδών ΣΕΛΙΝΟΥ - ΚΥΔΩΝΙΑΣ - ΑΠΟΚΟΡΩΝΟΥ - ΗΓ. ΓΑΒΡΙΗΛ - Κ. ΜΑΝΟΥ - ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ - ΛΕΝΤΑΡΙΑΝΑ  και επιστροφή δια των οδών ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ - ΓΙΑΜΠΟΥΔΑΚΗ - ΝΕΑΡΧΟΥ- ΣΟΛΩΜΟΥ - Μ. ΜΠΟΤΣΑΡΗ - Κ. ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ - ΠΛΑΤΕΙΑ 1866 - ΣΚΑΛΙΔΗ - ΣΕΛΙΝΟΥ - ΝΕΑ ΧΩΡΑ.

 

ζ) Η αστική συγκοινωνία ΧΑΝΙΩΝ-ΣΟΥΔΑΣ θα εκτελείται κατά την ίδια ημέρα και ώρες δια των οδών ΑΠΟΚΟΡΩΝΟΥ, με αφετηρία το ύψος της γεφυροπλάστιγγας ΚΩΝ/ΝΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ - ΣΟΥΔΑ και επιστροφή δια των οδών ΚΩΝ/ΝΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ - ΝΕΑΡΧΟΥ -ΣΟΛΩΜΟΥ - Μ. ΜΠΟΤΣΑΡΗ  - Κ. ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ - ΚΥΔΩΝΙΑΣ - ΑΠΟΚΟΡΩΝΟΥ.

 

η) Η αστική  συγκοινωνία ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ  (με αφετηρία το ύψος της γεφυροπλάστιγγας) - ΗΓ. ΓΑΒΡΙΗΛ και επιστροφή  δια των οδών Κ. ΜΑΛΛΙΝΟΥ - ΝΕΑΡΧΟΥ - ΣΟΛΩΜΟΥ - Μ.ΜΠΟΤΣΑΡΗ - Κ.ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ - ΚΥΔΩΝΙΑΣ - ΑΠΟΚΟΡΩΝΟΥ.

 

θ) Η υπεραστική  συγκοινωνία ΧΑΝΙΩΝ – ΑΚΡΩΤΗΡΙΟΥ θα εκτελείται κατά την ίδια ημέρα και ώρες δια των οδών ΕΛ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ - ΑΚΡΩΤΗΡΙΟΥ με  αφετηρία την Τράπεζα Χανίων.

 

ι) Η αστική συγκοινωνία ΧΑΛΕΠΑΣ θα εκτελείται κατά την ίδια ημέρα και ώρες με αφετηρία την Τράπεζα Χανίων - ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ - ΑΚΡΩΤΗΡΙΟΥ κ.λ.π.