Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2012 | 11/05/2012 10:05

11/5/2012, Θεατρική Παράσταση για τη στήριξη του «Κοινωνικού Παντοπωλείου» του Δήμου Χανίων: Σήμερα και αύριο στο Βενιζέλειο Ωδείο Χανίων

Την παράσταση «Κανείς δε ρώτησε για τα κόκκινα παπούτσια» θα παρουσιάσουν σήμερα Παρασκευή 11 και αύριο Σάββατο 12 Μαΐου 2012, στις 20.30, στο Βενιζέλειο Ωδείο Χανίων το Σχήμα Εκφραστικού Χορού ΡΕΩ, σε συνεργασία με το 1ο ΕΠΑΛ Χανίων και το Βενιζέλειο Ωδείο Χανίων. Τα έσοδα των παραστάσεων θα διατεθούν για τη στήριξη του «Κοινωνικού Παντοπωλείου» του Δήμου Χανίων.

Εισιτήρια μπορούν να προμηθευτούν οι ενδιαφερόμενοι από το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου, το 1ο ΕΠΑΛ, καθώς επίσης και πριν την έναρξη των παραστάσεων από την είσοδο του Βενιζελείου Ωδείου. 

Ο Δήμος Χανίων με αφορμή τη διοργάνωση και τον διαρκή προγραμματισμό αντίστοιχων εκδηλώσεων για τη στήριξη της νέας κοινωνικής δομής του, που λειτουργεί προς όφελος των οικονομικά αδύναμων συμπολιτών μας, επιθυμεί να ευχαριστήσει τους διοργανωτές των αξιόλογων αυτών πρωτοβουλιών, που στοχεύουν στην ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής και αλληλεγγύης.

Υπενθυμίζεται ότι όλοι μπορούν να συμμετέχουν εθελοντικά ως άτομα, ομάδες ή επιχειρήσεις/εταιρείες στη στήριξη της λειτουργίας του «Κοινωνικού Παντοπωλείου», από τις εγκαταστάσεις του οποίου οι δικαιούχοι παραλαμβάνουν τα είδη, που έχουν ανάγκη (είδη διατροφής, ατομικής υγιεινής, οικιακά είδη καθαρισμού, είδη ένδυσης – υπόδησης, σχολικά, παιχνίδια, κ.α.).

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου, στα τηλ.: 28213 41691, -694 και 28213 41626.