Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2012 | 23/10/2012 02:10

23/10/2012, Κυκλοφορία οχημάτων κατά τον εορτασμό της επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940

Από τον Δήμο Χανίων,  Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών  - Τμήμα Φωτεινής  Σηματοδότησης - Οδοσήμανσης - Ηλεκτροφωτισμού του Δήμου Χανίων ανακοινώνεται το πρόγραμμα  κυκλοφορίας των οχημάτων κατά τον εορτασμό της επετείου της 28ης Οκτώβρη 1940.

Ειδικότερα:

α) Απαγορεύεται η κυκλοφορία και στάθμευση κάθε οχήματος στις οδούς ΗΡΩΩΝ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ - ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ -Χ.ΜΙΧΑΛΗ ΓΙΑΝΝΑΡΗ - ΧΑΛΗΔΩΝ  και ΑΠΟΚΟΡΩΝΟΥ μέχρι τη διασταύρωση με την οδό ΚΥΔΩΝΙΑΣ, από τις ώρες 08.00 μέχρι πέρατος της παρέλασης της 28-10-2012.

β) Απαγορεύεται η κυκλοφορία και στάθμευση κάθε οχήματος 1) στην οδό ΗΡΩΩΝ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ και στην διασταύρωση της με την οδό ΤΣΟΝΤΟΥ ΒΑΡΔΑ μέχρι την ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ 2) στην οδό ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ στο τμήμα αυτής που ανήκει στην ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ και 3) επί της ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ από τις ώρες 10.00 μέχρι πέρατος της παρέλασης.

γ) Απαγορεύεται η κυκλοφορία και στάθμευση κάθε οχήματος στην οδό ΒΑΛΑΩΡΙΤΟΥ κατά την 26-10-2012  και από ώρα 08.00 μέχρι πέρατος καταθέσεων  στεφάνων στο μνημείο και κατά την 28-10-2012 από ώρα 08.00  μέχρι πέρατος της παρέλασης. Η απαγόρευση ισχύει και για τον πέριξ του Μνημείου χώρο.

δ) Των παραπάνω απαγορεύσεων εξαιρούνται τα οχήματα των Επισήμων ως και αυτά που μεταφέρουν προσωπικό που παίρνει μέρος στις εορταστικές εκδηλώσεις της ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ.

ε) Η αστική συγκοινωνία ΝΕΑΣ ΧΩΡΑΣ- ΛΕΝΤΑΡΙΑΝΩΝ κατά την ημέρα της 28ης  Οκτωβρίου 2012 θα εκτελείται από τις ώρες 08.00 μέχρι πέρατος της παρέλασης δια των οδών ΣΕΛΙΝΟΥ- ΚΥΔΩΝΙΑΣ - ΑΠΟΚΟΡΩΝΟΥ -ΗΓ. ΓΑΒΡΙΗΛ - Κ.ΜΑΝΟΥ - ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ - ΛΕΝΤΑΡΙΑΝΑ  και επιστροφή δια των οδών ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ - ΓΙΑΜΠΟΥΔΑΚΗ -ΝΕΑΡΧΟΥ- ΣΟΛΩΜΟΥ - Μ. ΜΠΟΤΣΑΡΗ

 Κ. ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ - ΠΛΑΤΕΙΑ 1866 - ΣΚΑΛΙΔΗ - ΣΕΛΙΝΟΥ - ΝΕΑ ΧΩΡΑ.

ζ) Η Αστική συγκοινωνία ΧΑΝΙΩΝ-ΣΟΥΔΑΣ  θα εκτελείται κατά την ίδια ημέρα και ώρες δια των οδών ΑΠΟΚΟΡΩΝΟΥ, με αφετηρία  το ύψος της γεφυροπλάστιγγας  ΛΕΩΦ. ΣΟΥΔΑΣ - ΣΟΥΔΑ και επιστροφή δια των οδών ΛΕΩΦ. ΣΟΥΔΑΣ - ΝΕΑΡΧΟΥ -ΣΟΛΩΜΟΥ - Μ. ΜΠΟΤΣΑΡΗ  - Κ. ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ - ΚΥΔΩΝΙΑΣ - ΑΠΟΚΟΡΩΝΟΥ .

η) Η Αστική  συγκοινωνία ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ ( με αφετηρία το ύψος της γεφυροπλάστιγγας ) - ΗΓ. ΓΑΒΡΙΗΛ  και επιστροφή  δια των οδών Κ. ΜΑΛΛΙΝΟΥ - ΝΕΑΡΧΟΥ - ΣΟΛΩΜΟΥ -Μ. ΜΠΟΤΣΑΡΗ - Κ.ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ - ΚΥΔΩΝΙΑΣ - ΑΠΟΚΟΡΩΝΟΥ .

θ) Η Υπεραστική  συγκοινωνία ΧΑΝΙΩΝ - ΑΚΡΩΤΗΡΙΟΥ, θα εκτελείται κατά την ίδια ημέρα και ώρες δια των οδών ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ - ΑΚΡΩΤΗΡΙΟΥ με  αφετηρία το πρώην καφενείο ΡΕΜΒΗ.

ι)Η αστική συγκοινωνία ΧΑΛΕΠΑΣ θα εκτελείται κατά την ίδια ημέρα και ώρες με αφετηρία  το πρώην καφενείο ΡΕΜΒΗ -ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ -ΑΚΡΩΤΗΡΙΟΥ κ.λ.π.