Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2012 | 29/03/2012 01:03

29/3/2012, Συμμετοχή του Δήμου Χανίων στην «Ώρα της Γης»: Το Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

Κάλεσμα συμμετοχής στην παγκόσμια πρωτοβουλία της περιβαλλοντικής οργάνωσης W.W.F., «Ώρα της Γης», ενάντια στην κλιματική αλλαγή απηύθηνε σήμερα, Πέμπτη 29/3/2012, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος σε θέματα Πολιτισμού, Δημήτρης Λειψάκης.

 

Όπως γνωστοποίησε ο κ. Λειψάκης ο Δήμος Χανίων για μία ακόμη χρονιά συμμετέχει ενεργά στην εν λόγω πρωτοβουλία, καλώντας όλους τους Χανιώτες και τις Χανιώτισσες το βράδυ του Σαββάτου 31 Μαρτίου, στις 20.30, να σβήσουν τα φώτα και να στείλουν αποφασιστικό μήνυμα συμμετοχής για την προστασία του περιβάλλοντος.

 

«Η “Ώρα της Γης” στέλνει φέτος αποφασιστικό μήνυμα συμμετοχής και αισιοδοξίας για την ανάγκη προστασίας του περιβάλλοντος. Το Σάββατο 31 Μαρτίου, στις 20:30, ενώνουμε τα μηνύματα και τις δυνάμεις μας και σβήνουμε τα φώτα για μια ώρα! Αυτό είναι το σύνθημα μας για την επόμενη μέρα, μέρα συμμετοχής και δράσης», τόνισε ο Αντιδήμαρχος Χανίων, προσθέτοντας ότι σε μια εποχή που οι ανάγκες επαναπροσδιορίζονται, πολλοί μπορεί να θεωρήσουν την προστασία του περιβάλλοντος «πολυτέλεια». «Εμείς είμαστε από την απέναντι πλευρά. Η προστασία του περιβάλλοντος δεν είναι πολυτέλεια, είναι ανάγκη. Μπορούμε να σώσουμε το περιβάλλον και ό,τι αυτό μας δίνει», παρατήρησε ο κ. Λειψάκης.

p1