Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2012 | 24/09/2012 10:09

24/09/2012, Επιστολή Δημάρχου Χανίων Μ. Σκουλάκη προς Super League για τη χρήση του γηπέδου των Περιβολίων από τον ΑΟ Χανιά

Επιστολή προς τον Πρόεδρο της Super League κ. Γιάννη Mώραλη, απέστειλε σήμερα το πρωί ο Δήμαρχος Χανίων, Μανώλης Σκουλάκης - σε συνέχεια της συνάντησής που είχε μαζί του την περασμένη Παρασκευή 21-09-2012 για το θέμα της χρήσης του Δημοτικού Γηπέδου Περιβολίων - πέρα από την ομάδα της ΠΑΕ «Πλατανιάς» - και από την ομάδα του «Α.Ο. Χανιά». Σε αυτή ζητά και εγγράφως όπως συζητηθεί το όλο θέμα στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση της Super League που ήταν προγραμματισμένη για σήμερα το μεσημέρι. Αναλυτικότερα η επιστολή του Δημάρχου Χανίων έχει ως εξής:

 

«Σε συνέχεια της συνάντησής μας, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 21-09-2012 με θέμα τη χρήση του Δημοτικού Γηπέδου Περιβολίων - πέρα από την ομάδα της ΠΑΕ «Πλατανιάς» - και από την ομάδα του «Α.Ο. Χανιά», βάσει της υπ. αρ. 855/2012 ομόφωνης απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων την οποία σας παρέδωσα, παρακαλώ όπως εισάγετε προς συζήτηση - στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση της Super League, η οποία θα διεξαχθεί σήμερα Δευτέρα 24-09-2012 και ώρα 13:00 - το θέμα της παραχώρησης χρήσης του Δημοτικού Γηπέδου Περιβολίων στον Α.Ο.Χανιά και με δεδομένο ότι μη απόφαση από πλευράς της διοργανώτριας αρχής θα επιτείνει το κλίμα πόλωσης που επικρατεί στα Χανιά μεταξύ των δύο ανωτέρω σωματείων και το οποίο επιδεινώθηκε τις τελευταίες ημέρες εξαιτίας μιας σειράς άστοχων εκατέρωθεν δηλώσεων από παράγοντες των δύο ομάδων»

 

Δήλωση Σκουλάκη

Πέραν των παραπάνω και με αφορμή τις δηλώσεις ποδοσφαιρικών παραγόντων του Ν. Χανίων – τις προηγούμενες ημέρες - αναφορικά με τη χρήση του Δημοτικού Γηπέδου Περιβολίων, ο Δήμαρχος Χανίων Μανώλης Σκουλάκης προχώρησε στην εξής δήλωση:

 

“Δηλώσεις παραγόντων οι οποίες δεν συμβάλουν στην προαγωγή του αθλήματος του ποδοσφαίρου στα Χανιά, του φίλαθλου πνεύματος και του «ευ αγωνίζεσθαι» όχι μόνο στο γήπεδο αλλά και στην κοινωνία, αλλά αντίθετα – εκούσια ή ακούσια - δημιουργούν ρήγματα και εντάσεις στις σχέσεις μεταξύ ποδοσφαιρικών σωματείων και φιλάθλων του νομού μας, καλό είναι να αποφεύγονται, ιδίως από τη στιγμή που αφορούν μια δημοτική υποδομή όπως το γήπεδο των Περιβολίων.

 

Ο Δήμος Χανίων έχοντας αποδείξει στην πράξη πως στηρίζει τον αθλητισμό των Χανίων σε όλα τα επίπεδα και για όλα τα αθλήματα, ζητά από τους παράγοντες και τα σωματεία να επιδείξουν πνεύμα αμοιβαίας συνεργασίας και καλής θέλησης για την αναβάθμιση του αθλητισμού στα Χανιά και την επίλυση των όποιων προβλημάτων που υπάρχουν, αναγνωρίζοντας και αποδεχόμενοι τις αποφάσεις του Δήμου Χανίων όπως αυτές εκφράζονται από το Δημοτικό του Συμβούλιο”.

 

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ