Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2012 | 12/12/2012 01:12

12/12/12, Πολύ σημαντική η προσφορά μικρών παιδιών στο Χριστουγεννιάτικο παζάρι του Δήμου Χανίων για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου

Το Χριστουγεννιάτικο Παζάρι  του Δήμου Χανίων  που  λειτουργεί  στο Δημαρχείο Χανίων (Κυδωνίας 29-1ος όροφος από τις 10.00π.μ. έως 2.00μ.μ. ) προς  ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου  επισκέφθηκαν σήμερα παιδιά προνηπιακής και νηπιακής τάξης  και εκπαιδευτικοί των εκπαιδευτηρίων  ‘’ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ  ‘’

 Τους  μικρούς μαθητές υποδέχθηκε  με μεγάλη χαρά η Αντιδήμαρχος αρμόδια σε θέματα Κοινωνικής Πολιτικής και Παιδείας, κ. Χρυσούλα Χατζηδάκη  και τα παιδιά  κρατούσαν μαζί τους και  προσέφεραν στο παζάρι Χριστουγεννιάτικες κατασκευές και γλυκά  που έφτιαξαν  με την βοήθεια των εκπαιδευτικών τους  ειδικά για το σκοπό αυτό .

 Όπως επεσήμανε η κα Χατζηδάκη είναι πολύ συγκινητική αυτή η πράξη προσφοράς που πραγματοποιείτε και τόνισε την πολύ σημαντική συμβολή των εκπαιδευτικών στην προσχολική αγωγή αφού μέσα από τέτοια  παραδείγματα  τα παιδιά  αντιλαμβάνονται  την αξία της προσφοράς δίχως αντάλλαγμα, τη χαρά του να στέκονται στο πλευρό του άλλου .

  Τελειώνοντας ευχαρίστησε από καρδιάς  τη Διοίκηση , το προσωπικό  και τους μικρούς μαθητές  των εκπαιδευτηρίων  ‘’ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ’’  αφού με την πράξη τους  θα δώσουν χαρά και θα στηρίξουν  συνανθρώπους μας  που το έχουν ανάγκη .

p1

p2