Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2013

2/08/13, Υποβολή αιτήσεων για τα προγράμματα Δια Βίου Μάθησης που υλοποιεί ο Δήμος Χανίων

02.08.2013 | Ώρα δημοσίευσης: 03:08

Ο Δήμος Χανίων, στο πλαίσιο των πολιτικών του για την ενίσχυση της δια βίου μάθησης θα υλοποιήσει προγράμματα επιμόρφωσης ενηλίκων “Τοπικής Εμβέλειας “ σε συνεργασία με το Μεσογειακό Αγρονομικό Ινστιτούτο Χανίων και το ΚΕΚ ΜΑΙΧ.

 Τα προγράμματα απευθύνονται σε ενήλικες, κάθε ηλικίας και μόρφωσης, ενήλικες τρίτης ηλικίας, ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, ΑμεΑ και εξαρτημένους. Σκοπός των εν λόγω προγραμμάτων είναι η απόκτηση νέων βασικών δεξιοτήτων αλλά και η αναβάθμιση και επικαιροποίηση ήδη υπαρχουσών ώστε να εξασφαλιστούν καλύτερες προϋποθέσεις ισότητας ευκαιριών και ένταξης των εκπαιδευομένων στην αγορά εργασίας, μείωση του κοινωνικού αποκλεισμού αλλά και διαμόρφωση στάσης ενεργού πολίτη μέσα από την απόκτηση και αναβάθμιση βασικών δεξιοτήτων.

 Για την ένταξη των ενδιαφερομένων στα τμήματα εκπαίδευσης ενηλίκων απαιτείται η συμπλήρωση σχετικής αίτησης. Τα τμήματα τίθενται σε λειτουργία με την εγγραφή 18-20 ατόμων. Για την επιλογή στα τμήματα θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας ενώ θα προηγηθούν οι δημότες και κάτοικοι Δήμου Χανίων και οι άνεργοι συμπολίτες μας σε ποσοστό 25%.

 Τα μαθήματα θα παρέχονται δωρεάν και μετά το τέλος κάθε προγράμματος θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

 Αιτήσεις θα κατατίθενται έως και την Τετάρτη 14 Αυγούστου 2013 στο Γραφείο Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Χανίων Κριάρη 40, 1ος όροφος (Μέγαρο Πάνθεον).

 Πληροφορίες:

  • Γραφείο Παιδείας & Δια Βίου Μάθησης: Ελληνάκη Αμαλία - τηλ: 28213 41785

  • Αντιδήμαρχος Χατζηδάκη Χρυσούλα : τηλ: 28213 41626

 

Εκπαιδευτικά προγράμματα