Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2015

29/06/2015, Δήλωση του Δημάρχου Χανίων σχετικά με τις έκτακτες οικονομικές συνθήκες

29.06.2015 | Ώρα δημοσίευσης: 14:18

Λόγω των εκτάκτων οικονομικών συνθηκών και τους περιορισμούς που αυτές επιβάλλουν στην εύρυθμη λειτουργία του Δήμου, ο Δήμαρχος Χανίων προέβη στην παρακάτω δήλωση:

 

«Οι μέρες που διανύουμε ενέχουν αντικειμενικές δυσκολίες όπως αυτές προκύπτουν από τις έκτακτες οικονομικές συνθήκες τις οποίες βιώνει συνολικά η χώρα. Στο πλαίσιο αυτό, διαβεβαιώνω τους Δημότες μας ότι οι υπηρεσίες του Δήμου Χανίων έχουν τεθεί σε ετοιμότητα για να διασφαλίσουν την ομαλή λειτουργία του σε κάθε επίπεδο.

Ως εκ τούτου, έχουμε λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα και έχουμε κάνει όλους τους αναγκαίους σχεδιασμούς, ώστε να λειτουργήσει ο Δήμος σε συνθήκες κανονικότητας, δεδομένων φυσικά των περιορισμών που επικρατούν στη χώρα μας αυτή τη στιγμή.

Καθήκον όλων μας στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, υπηρεσιακών και αιρετών, είναι η εξάντληση κάθε δυνατότητας για την απρόσκοπτη παροχή υπηρεσιών στους Δημότες και η άμεση εξεύρεση λύσεων όπου αυτές απαιτηθούν.

 Με αποφασιστικότητα, οι υπηρεσίες του Δήμου θα συνεχίσουν να επιτελούν το δικό τους έργο και στο πλαίσιο αυτό ζητούμε τη συνδρομή των πολιτών με τη νηφαλιότητα και τη συνεργασία τους.

 Απευθυνόμενος στους πολίτες θα ήθελα να τονίσω:

Είναι τώρα η στιγμή ανάληψης ευθύνης, ατομικής και συλλογικής. Χρειαζόμαστε τη συνεργασία των δημοτών μας.  Ας συντονίσουμε όλοι τις προσπάθειές μας για να δώσουμε απέναντι στη κρίση την απάντηση που αρμόζει στη δημοκρατία μας.

 Να βοηθήσουμε όλοι να προστατευτεί η αξιοπρέπεια κάθε πολίτη αλλά και της κοινωνίας.

 Η κοινωνία των πολιτών πρέπει να δείξει αυτές τις στιγμές τη μεγαλύτερη δυνατή αλληλεγγύη και θα πρέπει να αποτρέψει τα οποιαδήποτε φαινόμενα διχασμού».